Foto: Publicitātes foto

O!kartes akadēmijas dalībniece, dziedātāja Evija Sloka (attēlā) uzskata, ka nav tipiska sieviete, jo viņai nepatīk ne pirkt lietas, ko nekad dzīvē nevalkās, ne iepirkties vispār.

"Neesmu tipiska sieviete - reti kad nopērku tādu apģērbu, ko nekad neuzvelku. Tā gadās, ja iepērkos ārzemēs, kur viss ir tik lēts, ka jāķer visu pēc kārtas un tad mājās jālaiko. Arī tad nav tā, ka man nepatīk apģērbs, vienkārši drēbēm nav ko pievilkt klāt. Esmu iemācījusies saprast savu gaumi un man negadās šādi pārpratumi," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Evija.

Dziedātāja smejoties atklāj, ka ir bijis otrādi - ka nesaprotamu iemeslu dēļ viņa veikalā nopērk lietas, kuras viņai nepatīk, bet, mājās uzvelkot, iepatīkas un beigu beigās tiek valkātas gandrīz visu laiku.

"Vel viena lieta, kas pierāda, ka neesmu tipiska sieviete - man nepatīk iepirkties. Es to neciešu. Vienīgi, ja braucu uz ārzemēm, tad ir savādāk, jo brauciena mērķis ir iepirkšanās, bet Latvijā - nē, nē, veikali nav mana lieta!" atklāj Evija.

Jaunā dziedātāja stāsta, ka ilgāk par divām stundām veikalos nespēj izturēt, ka tas ir maksimums, ko viņa var pavadīt iepērkoties. "Parasti ir tā, ka ieeju pirmajā veikalā, ieraugu ko foršu un vēl drošības labad aizeju uz diviem, trijiem veikaliem. Pārsvarā gan atkal atgriežos pirmajā un nopērku to pirmo lietu, kura iepatikās," iepirkšanās paradumus skaidro Evija.

"Ar visu to, ka nemēdzu ikdienā pucēties, ka esmu no tiem cilvēkiem "piecēlos un eju", ja ir vajadzīgs, tā saucamajā "parādes izskatā" varu būt piecpadsmit minūšu laikā. Maksimums divpadsmit minūtes ir vajadzīgas grima izveidei un trīs minūtes kleitas izvēlei un uzvilkšanai. Tas ir gandrīz kā krievu laika armijā, kad jāsaģērbjas, kamēr deg sērkociņš. Es to spētu," aprēķinājusi Evija.

Arī uz koncertiem dziedātāja nekad laicīgi neizdomā, ko vilks mugurā, tāpēc viņai vienmēr līdzi uz visām ballēm ir trīs palielas somas ar apģērbu un īsto kleitu dziedātāja izvēlas tikai pāris minūtes pirms koncerta.

"Kā jau visām sievietēm, arī mans skapis lūzt no apģērba pārpilnības, bet vienalga man nav ko vilkt mugurā. Tā ir mana apņemšanās vēl šajā gadā - izrevidēt skapi un atdot humpalām visu to apģērbu, ko nedomāju vilkt. Tā man skapī būs vieta un es varēšu iegādāties lietas, ko man patiesi vajag. Tad arī valkāšu visu, kas atrodas skapī," nosolās Evija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!