Foto: Kadrs no video
Otra dārzā ābols gardāks? Bet varbūt to pašu var teikt arī par četrkājainā drauga ēdiena bļodiņu? Kādam kaķim iepaticies čiept gardumus no suņa trauciņa, un dzīvnieku saimnieks to fiksējis video.

Kadros redzami divi dzīvnieki, bīgls Buda un kaķenīte Micija. Video aprakstā norādīts, ka suns esot visai kautrīgs mīlulis, kuram patīkot ēst kaķu pārtiku. Saimnieki pat esot pieķēruši bīglu, klusi zogamies pie Micijas ēdiena trauciņiem, kamēr pati kaķenīte atrodas citur. Savukārt Micija iemanījusies nočiept Budam paredzēto ēdienu, turklāt darot to neslēpti. Gluži kā redzams video fragmentā, Micija pārliecināti bāž savu galvu ēdiena trauciņā brīdī, kad pie tā mielojas Buda. Taču, būdams kautrīgs sunītis, Buda nespējot stāties pretī teju vai bezkaunīgajai Micijai, lai arī cenšoties savu ēdienu notiesāt pēc iespējas ātrāk.

Tā nu ēdienreizes izvēršoties pēc sava veida sacīkstes par to, kuram tikšot lielākā daļa porcijas, skaidro saimnieki. Micija esot visai nepielaužams pretinieks, jo darot visu, lai dabūtu pēc iespējas vairāk ēdiena.

Gardumu čiepšana gan neesot vienīgais Micijas paradums, jo kaķenīte mēdzot sunim iesist ar ķepu, atgādinot, kurš mājoklī ir saimnieks. Taču brīdī, kad pie apvāršņa parādās ēdiens, Micija kļūstot draudzīga un, kā redzams video, pat laiza sunīša galvu.

Savukārt šajā video var redzēt kaķi, kas ēdienu cenšas dabūt nost no galda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!