Nils Ģēvele, Agate Batraga, Svetlana Riškova
Foto: Kārlis Dambrāns

Pēc sešu mēnešu ilgiem treniņiem, pilnveidojot ēdienu izpildes ātrumu, tehniku un dizainu, pavāru komanda Nils Ģēvele, Agate Batraga, Dinārs Zvidriņš un Svetlana Riškova 20. martā mērosies spēkiem ar 20 pasaulē labākajām pavāru komandām konkursā 'Bocuse d'Or'.

Pērn izstādes "Riga Food 2023" ietvaros Latvijas labākie kulinārijas meistari sacentās, lai gūtu iespēju pārstāvēt Latviju prestižajā konkursā "Bocuse d'Or", kas norisināsies 20. martā Norvēģijā, pagājušā gada uzvarētāju valstī. "Bocuse d'Or" konkurss ir kulinārijas meistarības augstākais punkts. Šo godalgu ieguva "Latvijas Gada šefpavārs 2022" Nils Ģēvele no restorāna "Ferma" kopā ar palīdzi Agati Batragu un treneri Dināru Zvidriņu, trīskārtējo "Latvijas Gada šefpavāru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!