Foto: Mindset.therapy/Instagram

"Mūsu kāzu ceremonijā manai sievai, kura mīl pingvīnus (precīzāk – ir apsēsta ar tiem), biju noorganizējis neaizmirstamu pārsteigumu – pingvīnu gredzena nesēja lomā," 36 gadus vecais līgavainis Džo Keiltijs no Apvienotās Karalistes lepojās zem "TikTok" video. Par šīm visai neierastajām kāzu viešņām (tās kopumā bija četras!) viņš samaksājis divus tūkstošus ASV dolāru. Tomēr, lai gan pašsaprotami – kāzas tāpat būtu izdevušās, viesi ir vienisprātis, ka pingvīni kāzu dienu padarīja vēl jo īpašāku.

Džo vietējam ziņu dienestam "Wirral Globe" pastāstīja, ka šāda ideja par visai netradicionālu gredzenu nesēju radusies, kad viņš februārī aizvedis līgavu Keriliju (38) Valentīndienas randiņā uz Česteras zoodārzu, lai tur pabarotu pingvīnus. "Tieši tur man radās ideja izpētīt, vai kaut kur tuvumā ir iespējams sarunāt, ka pingvīns piedalās kāzu ceremonijā, lai iespēju robežās varētu pārsteigt savu līgaviņu," viņš atcerējās.

"Kad es uzzināju, ka pastāv tāda iespēja... Atradu uzņēmumu, kas iznomā dzīvniekus filmām un kāzām, uzreiz sazinājos ar viņiem," viņš piebilda.

Kāpēc tieši pingvīni? Kerilija ārzemju medijiem ir atklājusi: "Man vienmēr ir patikuši pingvīni. Man tie vienkārši šķiet ļoti aizraujoši. Kad vien varu, dodos uz dabas parkiem un zoodārziem, lai tos apskatītu," sajūsmā dalījās sieva.

Lai sagādātu šo īpašo pārsteigumu lielajā dienā, viņš kopā ar draugiem izdomāja nelielu viltību. Kad ceremonijas laikā bija pienācis laiks pārim apmainīties ar gredzeniem, vedējtēvs izlikās, ka gredzenus ir pazaudējis, un metās tos meklēt. Savukārt līgavaiņa draugs, kurš apgalvoja, ka zina, kur tie atrodas, viņam sekoja.

No līgavas mammas saņemot rājienu par kāzu tiešu aizkavēšanu, abi draugi pēc dažām minūtēm atgriezās, rokās turot spaini ar zivīm, kam aiz muguras sekoja pingvīns vārdā Vidžets. Pingvīns nesa kāzu gredzenus ietītus lentē, kas bija apsieta ap viņa kaklu.

@jk.electrical We had a surprise ring bearer for my penguin loving wife, at our wedding ceremony. #penguin #wedding #weddingsurprise #ringbearer #weddingday #weddingideas #penguinlove ♬ original sound - JK Electrical

Džo pastāstīja, ka viņa tagadējā sieva bijusi sajūsmā un līdz asarām aizkustināta par viņa burvīgo pārsteigumu. "Kerilijai tas viss šķita bezgala jauki. Un, bez šaubām, sākumā viņa par notiekošo bija samulsusi. Tomēr viņas acīs bija prieka asaras!" viņš atcerējās. "Patiesībā visu viesu reakcijas bija pārsteidzošas, īpaši no mūsu meitām un brāļameitām," viņš teica.

Papildu gredzenu nesēja pienākumiem Vidžets sēdēja uz galda, kad jaunlaulātie parakstīja laulības dokumentus. Bet pēc ceremonijas uzradās arī trīs citi pingvīni, sniedzot viesiem iespēju tos paglaudīt un kopā ar tiem pozēt fotogrāfijās.

Galu galā šis pārsteigums Džo izmaksāja divus tūkstošos ASV dolāru un pingvīni svinīgajā pasākumā piedalījās divas stundas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!