Foto: Jānis Vīksna

Radošā aģentūra "Skudras Metropole" nosvinējusi pastāvēšanas 20 gadu jubileju un tās saimnieces, Gundegas Skudriņas dzimšanas dienu ar jaunu, visādā ziņā reibinošu vasaras projektu.

Trīs nedēļas – no 3. jūnija līdz 22. jūnijam, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā būs apskatāms un izbaudāms unikāls projekts, laikmetīgā pop-up "Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs". "Skudras Metropoles" komandai sadarbojoties ar digitālajiem māksliniekiem, rezultāts ir mākslīgā intelekta, citu mūsdienu tehnoloģisko iespēju, instalāciju, mūzikas un floriogrāfijas apvienojums, kas savieno neiespējamo pasauli ar iespējamo. Fantāziju, kas realizējusies dzīvē vai dzīve fantāzijās…

Digitālo ziedu izstāde ir kā sievietes dzīvesstāsts. Seši mākslas darbi, kuros ziedi (dominējošā – roze) ir simbols vēlmēm, skaistumam un perfekcijai, un ataino dzīves idilles un tumšo zemūdens straumju kontrastus. Par sievietes tūkstots lomām, alkām pēc līdzsvara un harmonijas, pārmaiņu procesiem cilvēkā un sabiedrībā. Starp ziediem rodamiem jautājumiem un atbildēm.

Šampanieša rožu dārzā apmeklētājs pats var kļūt par instalācijas daļu. Rezervācija veicama te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!