Foto: Publicitātes foto

Vietā, kur kādreiz bija daudzu iecienītā frizētava "House of hair", nu redzama izkārtne "Le Chic". Uzņēmēja Alise Zvejsalniece pēc skandalozās šķiršanās no friziera Kristapa Slaktera Zvejsalnieka sev piederošajās telpās atvērusi jaunu salonu. Tā atklāšana notika ar pompu.

Kā skaidro uzņēmēja, jaunā frizētava nav vis parasts salons, bet gan "buduārs sievietēm".

"Ideja ir radīt buduāra tipa salonu sievietēm, kur katra var justies kā karaliene. Īpaši darināts interjers, izmeklētas mēbeles. Dizains ir mans darbs, iespaidojoties no senām Holivudas filmām, radot glamūrīgu seksīgu gaisotni. Katra sieviete ir pelnījusi justies īpaši un atslēgties no ikdienas rūpēm," tā par šiko salonu saka Alise, kuras privāto dzīvi vēl nesen aprakstīja pašmāju dzīvesstila prese.

Savulaik Alise un viņas bērna tēvs frizieris Slakteris matu kopšanas impēriju veidoja kopā, bet tad sekoja pāra šķiršanās. Par to plašāk šeit – Pamatīga drāma slavenību friziera Slaktera-Zvejsalnieka ģimenē.

Skandālā bija ierautas arī telpas, kurās tagad atrodas jaunais "Le Chic" salons. Savukārt Kristaps Slakteris nu rosās citviet.

Jaunā salona atklāšanā klāt bija vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis – modes žurnāliste Kristīne Rudzinska, tiktokere Elīna Pakalne un citi. Vakaru vadīja Andris Bulis un Gints Grāvelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!