Foto: AFP/Scanpix/LETA/Kadrs no video

Otrdien Ņujorkā aizturēts slavenais mūziķis Džastins Timberleiks – viņš vadījis auto reibuma stāvoklī, uzbraucis virsū stopzīmei un pārvietojies pa pretējo braukšanas joslu. Nonācis policijas iecirknī, mākslinieks izvairījies no promiļu pārbaudes, taču iecirknī uzņemtais noģīmis skaidri liecina – Timberleiks bija dzēris, no viņa elpas plūdusi alkohola smaka, vairākiem medijiem stāsta notikušā aculiecinieki.

Kā vēsta "Page Six", Timberleiks kopā ar draugiem pirmdienas vakarā dzēris iestādē "American Hotel". Ironiski, ka šī vieta atrodas pavisam netālu no policijas iecirkņa, kur Timberleiks tika nogādāts jau agrā otrdienas rītā.

Policists, kurš apturēja mākslinieka auto, bijis tik jauns, ka nav pat atpazinis slaveno dziedātāju, desmitkārtēju "Grammy" balvas ieguvēju. Viņa uzvārds policistam neko neesot izteicis, zina teikt kāds avots policijā. Taču starp Timberleiku un policistu izveidojās saruna, proti, mūziķis pēc aizturēšanas zem deguna murminājis: "Šis izbojās visu turneju..."

"Kādu turneju?" vaicājis likumsargs, – "pasaules turneju," atbildējis Timberleiks.

43 gadus vecais dziedātājs tika arestēts neilgi pēc pusnakts otrdienas naktī. Nogādāts policijas iecirknī, viņš piekritis veikt vestibulārā aparāta stabilitātes pārbaudi, taču atteicies pūst alkometrā. Kopumā dziedātājs policijā uzvedies džentlmeniski. "Viņa acis bija glāžainas, no elpas plūda spēcīga alkohola smaka, viņam bija palēnināta runa un nespēja koncentrēties," ainu komentējis kāds avots policijā.

Saskaņā ar tiesas dokumentiem, Timberleiks sacījis, ka kopā ar draugiem izdzēris tikai vienu martini glāzi, savukārt vairāki aculiecinieki tabloīdam "Mail Online" pauž, ka Timberleiks dzēris kā pie dīķa, tostarp tukšojis savu draugu glāzes.

Otrdienas rītā Timberleiks atbrīvots no apcietinājuma, viņam izvirzītas apsūdzības satiksmes noteikumu pārkāpumā, vadot transportlīdzekli reibuma stāvoklī. Timberleika advokāts Edijs Bērks nav sniedzis nekādus komentārus. Safolkas apgabala prokuratūra paziņojusi, ka nākamā tiesas sēde šajā lietā nozīmēta 26. jūlijā.

Timberleikam atņemtas tiesības vadīt auto Ņujorkā, taču viņa vadītāja apliecība izsniegta citviet, tāpēc kopumā viņš drīkstēs turpināt braukt pie stūres. Incidentā naktī uz otrdienu Timberleiks pārvietojās ar gluži jaunu BMW džipu.

Mūziķis jau iepriekš intervijās nav slēpis, ka viņam ir problēmas ar alkoholu. Intervijā Oprai Vinfrijai pirms 10 gadiem Timberleiks sacīja, ka mierīgi varot izdzert uzreiz veselu pudeli viskija.

Vīra problēmu nav noliegusi arī viņa sieva, aktrise Džesika Bīla. Pēc Timberleika aizturēšanas viņa komentārus nav sniegusi un ik dienas dodas uz darbu; šobrīd Bīla filmējas kādā "Apple" seriālā. Timberleiks pats šobrīd pēc sava jaunā albuma iznākšanas dodas pasaules tūrē "Forget Tomorrow". Jau šajā nedēļas nogalē viņam ieplānoti divi koncerti Čikāgā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!