Fоtо: Reuters/Scanpix/LETA/Kadrs no video

Dramatiski notikumi ceturtdienas rītā risinājušies Džeistrītas metro stacijā Bruklinas rajonā Ņujorkā. Tur kāds puisis nejauši uz sliedēm pagrūda bezpajumtnieku, tieši tajā brīdī stacijā iebrauca vilciens, kas aizķēra nelaimīgo un 30 metrus vilka gar platformas malu, taču brīnumainā kārtā viņš izdzīvojis, raksta "New York Post".

Vīrietim konstatētas 12 lauztas ribas un pilnībā nobrāzts ķermeņa torss, tomēr viņš izdzīvojis.

Nelaime notika brīdī, kad kāds 20 gadus vecs students no Teksasas steigā lēcis pāris margām uz platformas, taču nejauši iegrūdis 34 gadus veco bezpajumtnieku metro padziļinājumā. Lai gan puisis centies vīrieti izvilkt, laika tam nepietika – stacijā iebrauca vagonu sastāvs. Bezpajumtnieks pieplaka platformai, taču tik un tā tika vikts gar sliedēm apmēram 100 pēdas jeb 30 metrus.

Notikušā aculiecinieki – kāda sieviete ar diviem dēliem – stāsta, ka students gar trepju margām pārvietojies steidzīgi un nelaimīgo vīrieti bedrē iegrūdis netīši. "Tā bija burtiski sekunde. Viņi abi atradās nepareizā vietā nepareizā laikā. Jaunietis mēģināja vīrieti izvilkt, pacelt, taču tad viņu notrieca vilciens. Mēs domājām: tas ir viss, viņš zem vilciena ir beigts," stāsta aculieciniece.

Bet kaut kādā veidā upuris izdzīvoja, piekļaujoties platformai. Kad vilciens apstājās, nelaimīgais bija sliežu līmenī.

"Viņš bija šoka stāvoklī, spīdīgām acīm. Tad viņš sāka just sāpes, piecēlās sēdus un sāka kliegt. Viņš bija totālā šokā," medijam "New York Post" stāsta notikušā aculiecinieki. Bezpajumtnieku nogādāja slimīcā, savukārt studentam tiks uzrādītas apsūdzība noziedzīga nodarījuma veikšanā.

Bezpajumtnieks gan nevēloties redzēt šo puisi aiz restēm, taču viņš uzskata, ka kaut kādu sodu studentam jāsaņem. Cietušais ikdienā dzīvo Sansetparka vīriešu patversmē un pēc darīšanām Bruklinas centrā bija devies uz metro staciju, lai dotos mājup. Cietušais atzīmē, ka no visiem uz perona esošajiem cilvēkiem palīdzē meties tikai tas pats incidenta vaininieks.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !