Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Odiozais politiķis, no advokātu rindām izslēgtais Aldis Gobzems pēc diviem Spānijā pavadītiem gadiem pošas atgriezties Latvijā, raksta izdevums "Privātā Dzīve". Viņa plāni esot vērienīgi – lai apkarotu korupciju valstī, Gobzems nolēmis pievienoties kādai partijai, taču pagaidām vēl nav zināms, kurai.

Pēc neveiksmes 13. Saeimas vēlēšanās Aldis Gobzems pameta Latviju, taču nu pošas atpakaļ. Dzīvodams Spānijā, viņš piedalījās Eiroparlamenta vēlēšanās no saraksta "Jaunlatvieši", taču šis spēks ieguva tikai 2,13 procentus vēlētāju atbalsta. Pats Gobzems tika pie 2648 plusiņiem.

Tagad politiķis nolēmis braukt mājup, lai Latvijā, kā pats saka, apkarotu korupciju. Sākšot ar korupciju policijā un prokuratūrā. Gobzems esot jau savācis "lielu pierādījumu apjomu un līdz vēlēšanām izgaismošu to milzīgo zirnekli". Viņaprāt, policija Latvijā gadiem ilgi piesedzot noziegumus un izpildot pasūtījumus.

Viņš nolēmis startēt Saeimas vēlēšanās, kas gaidāmas pēc diviem gadiem. Kā Gobzems paskaidrojis "Privātajai Dzīvei", viņš nedibinās jaunu partiju, bet gan pievienosies kādai jau esošai. Kurai – to viņš vēl nezina. Gobzems spriež, ka viņam esot pietiekami daudz enerģijas, zināšanu un harismas.

Gobzems Spānijā dzīvo kopā ar diviem saviem bērniem, kas dzimuši laulībā ar Kristu Gobzemu. Būdams aktīvajā politikā, Gobzems šo laulību it kā šķīra, taču pēc tam sākās nesaskaņas abu dzīvesbiedru starpā. Krista Gobzema savu bērnu tēvu pameta. Žurnāls raksta, ka ekspolitiķis dzimtenē atgriezīsies kopā ar mazajiem.

Pilns raksts lasāms 25. jūnija "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!