Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā jāšanas centrā Piņķos vienkopus sanāca aristokrātiski tērptas dāmas un eleganti kungi, lai gluži britiskā manierē vērotu zirgu sporta burvību. Pasākumu "Royal Ascot 2024" rīko Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (BritCham).

Pasākumā, kurā vienlīdz svarīgs ir gan zirgu sports, gan mode, bija laipni gaidīti BritCham biedri un draugi, gan arī visi, kam interesē britu kultūra un biznesa kopiena Latvijā. Par sanākušo viesu vēderpriekiem rūpējās populārais pavārs Raimonds Zommers, savukārt muzikālu baudījumu sniedza Dināra Rudāne un citi.

Piņķos ieradās vairāki desmiti smalki tērptu dāmu, turīga paskata kungi, kā arī karaliskā manierē ģērbušās meitenes un zēni. Viesiem par godu tika izritināts sarkanais paklājs. Zīmīgi, ka šim pasākumam vienmēr ir strikts dreskods, proti, viesi aicināti ievērot tradicionālo "Royal Ascot" ģērbšanās stilu, lai tādējādi nodrošinātu izsmalcinātu elegances atmosfēru. Dāmām cepures, fascinatori vai galvassegas ir obligātas.

Baudot jāšanas sportu, paralēli notika arī labdarības izsole; iegūtie līdzekļi novirzīti palīdzībai maznodrošinātiem bērniem Latvijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!