Foto: Vida Press

Anna Vilsone, grupas "Heart" soliste, atklāj, ka viņai ir vēzis un tiek veikta ķīmijterapija, vēsta CNN. Grupai bijuši paredzēti koncerti arī Eiropā. Dziedātājai esot vēl daudz ko dziedāt, taču kādu brīdi viņa paņems pauzīti, lai tomēr koncentrētos uz veselību.

74 gadu vecā Anna vietnē "X" 2. jūlijā paziņoja, ka nesen viņai tika veikta operācija, lai ko izņemtu no organisma un "kā izrādījies, tas bijis kancerogēns".

Dziedātāja mierinājusi fanus, ka procedūra bijusi veiksmīga un viņas pašsajūta ir laba, taču ārsti viņai iesakot iziet preventīvo ķīmijterapijas kursu, kuram Anna nolēmusi par labu.

Ārsti arī devuši norādes, lai dziedātāja visu pārējo gadu ņem brīvu no skatuves mākslas, lai pilnībā atveseļotos.

Grupa bija savas tūres "Rayal Flush Tour" vidū, kura bija paredzēta līdz decembra vidum, taču šobrīd visi koncertu datumi ir atlikti. Vilsone biļešu pircējiem skaidro, ka viņa komanda sakārtos detaļas un paziņos tālāko plānu tiklīdz to varēs.

Taču Vilsone grasās uz skatuves atgriezties 2025. gadā, šo vienkārši uzskatot par pauzi.

Pēc "Billboard" informācijas, Amerikas grupa "Heart" tika dibināta 1973. gadā, kad apvienojās māsas Anna un Nensija Vilsones. Lielākie grupas hiti ir "Alone", "Crazy on You", "Barracuda", "Magic Man" un "What About Love". Grupa ir pārdevusi vairāk nekā 35 miljonus ierakstu un 2013. gadā tika uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!