Foto: @adrianamiglane/Instagram

30. jūnijā Adriana Miglāne savā "Instagram" kontā ievietoja video, kurā paziņoja, ka dosies prom no Latvijas, laimi meklēt citā zemē, pārvarot bailes no nezināmā un lidošanas. Vēlāk savos "Instagram" storijos dziedātāja atklāja, ka devusies uz Īriju, paskaidrojot arī šī lēmuma iemeslus.

Publicējot garus video ierastus ar paskaidrojumiem par viņas lēmumu, Miglāne atklāja, ka ilgstoši jutusies slikti, bijis bezmiegs un stress. Tā iedzīvojusies veselības problēmās. Viņa jutusi spiedienu no sociālās vides, cilvēki nozākājuši viņas izskatu. Kā atklāj dziedātāja, viņai esot arī hormonālas problēmas.

Miglāne arī norāda, ka turpmāk plāno sadarboties tikai ar sadarbības partneriem, kas bijuši ilgstoši, tā mazinot vispērējo sadarbību apjomu. Iemesls tam bijis kāda sadarbība, kuru veselības apsvērumu dēļ nevarējusi realizēt un tā dēļ tikusi publiski pazemota internetā. Sadarbība, ko Adriana Miglāne pieminēja, visticamāk, bija ar veikalu "Stilīgie apavi".

Jūnija sākumā, pēc šī skandāla, "Delfi" bija gatavi uzklausīt Adrianas pusi, aicinot uz raidījumu "Par TO pašu". Dziedātāja piekrita dalībai raidījumā, tomēr vēl līdz šai baltai dienai nav devusi nekādu ziņu vai paskaidrojumu, nozūdot ar galiem un uz raidījumu neierodoties.

Uz Īriju dziedātāja devusies darba piedāvājuma dēļ un lai arīdzan mainītu vidi. Sākotnēji viņa nevarējusi atvadīties no Latvijas, jo darba piedāvājums, kas saistīts ar dziedāšanu, bijis jau ilgāku laiku. Tagad Miglāne gatavojas koncertiem, kurus sniegs Īrijā.

Adriana gan nepārvācas pavisam, taču lielāko daļu laika pavadīs ārzemēs un braukās uz Latviju, lai pavadītu laiku kopā ar dēlu Hugo.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!