Foto: Publicitātes foto

Jau sen sapņo par jaunu vizuālo tēlu, veselīgu stāju un pārliecību par sevi, bet kaut kas bremzē spert izšķirošo soli pretim pārmaiņām? Tikai līdz 10. jūlijam šajā vietnē piesakies pārvērtību raidījumam "Mans jaunais Es" un uztici šo darbu profesionāļiem!

Vien 24 stundu laikā TV personība Jana Duļevska, stiliste Anita Altmane un fiziskās sagatavotības treneris Mārtiņš Klucis palīdzēs uzsākt ceļu pretim savam mērķim. Raidījuma eksperti darbosies kopā, lai palīdzētu atrast piemērotāko vizuālo tēlu, ieviestu kvalitatīvāku uztura un fizisko aktivitāšu plānu, kā arī sniegs iedvesmu un motivēs sasniegt mērķus.

Ikdienas steigā un darbu gūzmā bieži vien zaudējam gribasspēku un motivāciju kaut ko mainīt savā dzīvē, taču ar zinošu līdzcilvēku padomu un atbalstu ir iespējams paveikt tik daudz! Sajūta, ka drēbju skapis ir pilns, taču nav ko vilkt, vai varbūt nezināšana, kā labāk sakārtot matus un uzklāt dekoratīvo kosmētiku, lai tas neaizņemtu daudz laika un piestāvētu – šīs ir tikai dažas no lietām, ar kurām palīdzēs tikt galā speciālisti. Pārvērtībām aicināti pieteikties arī stiprā dzimuma pārstāvji.

Pārvērtību veikšanai nav nepieciešami vairāki mēneši laika un smaga darba – ļoti daudzas lietas iespējams paveikt tikai vienas dienas laikā, lai būtu par soli tuvāk saviem mērķiem. Tiek apsolīts, ka pēc šīm pārvērtībām ikviens dalībnieks pamodīsies ar sajūtu, ka vari daudz vairāk kā vakar, tāpēc nenokavē un piesakies dalībai raidījumā līdz 10. jūlijam: tv3.lv/parvertibas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!