Foto: Shutterstock

63 gadus vecā Ailīna Līka pievienojās lapai, kas veltīta slavenajam aktierim un režisoram, bet iznāca diezgan nelāgi. Viņu apkrāpa kāds, kurš vietnē "Facebook" tikai uzdevās par Kostneru.

Sieviete saņēma ziņu, kurā apgalvots –, iegādājoties "Apple" dāvanu kartes, viņai būs iespēja satikt 69 gadus veco aktieri, kuru viņa dievina. Krāpnieki sāka prasīt naudu – , ja sākotnēji viņai bija jāmaksā 230 eiro par iespēju vaigā raudzīt aktieri, pēcāk summa kļuva lielāka.

"Beigās padevos, jo viņi teica, ka savādāk viņu nesatikšu, ja nenopirkšu "Apple" kartes, tāpēc es nopirku divas par 118 eiro," viņa sacīja. Kopā par kartēm iztērējusi 230 eiro. Kad nu sieviete samaksājusi, krāpnieki atbildēja, ka būs jāmaksā vēl 1200 eiro par VIP biedra karti. "Nodomāju – viņi joko. Viņš taču ir miljonārs!" Pēc tam Līka saņēma video zvanu no kāda, kas sākumā izskatījās kā pats aktieris.

"Viņa seja kustējās, tāpēc domāju, ka tas tiešām ir viņš. Kostners sēdēja krēslā savā birojā un kustējās," skaidro sieviete. ""Viņš teica:" Esmu Kevins Kostners, un tu esi apkrāpta." Pēc tam ar Līku sazinājās Kostera plānošanas komanda un paziņoja, ka tas neesot bijis viņš. Viņi arī paskaidroja, ka cilvēki izmantoja Kostnera seju un balsi, lai apkrāptu cilvēkus.

Pat tad, kad sieviete iesniedza sūdzību pat notikušo, negoži joprojām nelika viņu mierā – piedāvāja dzīvokli ASV un darbu, jo sieviete bija bezdarbniece. Šoreiz gan viņa neuzķērās, bet bija nudien neapmierināta, sakot "esmu bezdarbniece, pazaudēju daudz naudas, tāpēc neesmu laimīga."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!