Foto: Publicitātes foto

Spītējot lietum, tūkstošiem cilvēku ceturtdien, 11. jūlijā, svinēja "Laima" Šokolādes svētkus, kas jau 12. gadu notiek par godu Starptautiskajai šokolādes dienai.

"Laima" Šokolādes svētku apmeklētāji varēja iesaistīties dažādās aktivitātēs, piedalīties radošajās darbnīcās pieaugušajiem un bērniem, izdejoties pie saldākajām dziesmām "Silent disco" un iemūžināt sirsnīgus foto īpašajā foto zonā.

Šokolādes svētkus atklāja jaunā un enerģiskā grupa "Vēstulēs", savukārt pēcāk "Willa Teātris" ar izrādi "Limonāde" priecēja pašus mazākos. Jāpiemin, ka laikapstākļi nebija šķērslis – bērni paralēli teātra izrādei pat izbaudīja šļakstīšanos peļķēs.

Vakara programmu papildināja autentiskā balss tembra īpašnieks Kriss Noa ar grupu un arī nostalģiskā popgrupa "Kautkaili", pulcējot prāvu klausītāju pulku un piepildot Miera ielu ar muziku. Vakara gaitā un arī noslēgumā par labu mūziku rūpējās DJ Kārlis Ķilkuts.

Kā norāda SIA "Orkla Latvija" komunikācijas vadītāja Laura Bagātā: "Mums ir patiess prieks, ka par spīti izaicinošajiem laikapstākļiem Šokolādes svētki noritēja veiksmīgi un pulcēja tik lielu interesentu skaitu! Nešaubīgi, brīvdabas pasākums lietus laikā ir izaicinājums, bet šī gada vasara mūs patiesi lutina ar siltu laiku un lietus bija tikai atsvaidzinošs elements."

Kopš 2012. gada "Laima" ir ieviesusi Starptautiskās šokolādes dienas svinību tradīciju Latvijā, ik gadu priecējot ļaudis ar "garšīgajiem" svētkiem. 1995. gadā Starptautisko šokolādes dienu pirmoreiz atzīmēja šokolādes mīļi Francijā, bet šodien šie saldie svētki ir iecienīti teju visā pasaulē. Toties ASV šokolādes dienu svin ievērojami biežāk – trīs reizes gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!