Foto: Publicitātes foto

12. jūlijā tūkstošiem viesu priekšā beidzot pa īstam noslēgta ilgi gaidītā laulība starp Anantu Ambani un farmācijas biznesa mantinieci Radiku Merčantu. Viesu vidū – Kima un Hloja Kardašjanas, mūziķis Niks Jonass ar sievu, aktrisi Prijanku Čopru, kā arī bijušie Lielbritānijas premjerministri Tonijs Blērs un Boriss Džonsons.

Bez starptautiskām zvaigznēm, kas bija atlidojušas uz Mumbajas ekstravaganto pasākumu, tajā piedalījās arī vietējās izklaides industrijas, sporta, biznesa zvaigznes, Bolivudas aktieri un Indijas bijušais prezidents Rāms Nāths Kovinds. Vietējā policija bija slēgusi ceļus ap kāzu norises vietu – ģimenei piederošo "Jio World Convention Center" –, lai ielūgtie 16 000 kāzu viesi varētu netraucēti izklaidēties.

Ekstravagantā pasākuma viesi visi kā viens ievēroja tradicionālo kāzu dreskodu, daudzi bija ģērbušies Indijas vadošo dizaineru tērpos.

Cīkstonis, aktieris Džons Sina bija tērpies debeszilā šervani un baltās biksēs, mūziķis Niks Džonass rozā šervani ar fliteriem un pieskaņotās satīna biksēs. Viņa sieva, aktrise Prijanka Čopra – saules dzeltenā sari.

Kima un Hloja Kardašjanas nepozēja uz sarkanā paklāja, tomēr soctīklos demonstrēja tērpus – zelta un sarkanu sari.

Līgavainis bija tērpies zeltainā šervani, līgava zīmola "Abu Jani Sandeep Khosla" tērpā ar rokām veiktiem izšuvumiem. Plīvurs bija aptuveni piecus metrus garš un rotāts ar akmeņiem un fliteriem, arī "ghagra" jeb tradicionālie svārki bija ar pagarinātu, aptuveni divus metrus garu "asti".

Pirms savas "vidai" ceremonijas, kurā indiešu līgavas simboliski atvadās no saviem radiniekiem pirms pievienošanās līgavaiņa ģimenei, Merčanti pārģērbās greznā sarkanā un zelta tērpā ar izšūtu galvas segu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!