Foto: Vida Press

Keita Midltone kopā ar deviņgadīgo meitu Šarloti retu reizi parādījusies publiskai acij, apmeklējot Vilmbldonas tenisa čempionāta vīriešu solo spēļu finālu, vēsta "New York Post".

Tērpusies violetā kleitā, Keita iepriecināja karaļnama fanus ar savu klātbūtni Vimbldonas čempionātā 14. jūlijā. Skatītāji Keitu pavadīja ar lielām ovācijām un aplaudēja, pat pieceļoties stāvus.

Velsas princese ir Anglijas zāliena tenisa un Kroketa kluba patronese. Svētdien viņa pasniedza trofeju mača uzvarētājam Karlosam Alkarasam.

Šī bija pirmā reize šogad, kad Keita apmeklēja Vimbldonu. Kopā ar Šarloti un Keitu bijusi arī princese jaunākā māsa Pipa.

Karaliskajā ložā bija ieradies arī karaliskās ģimenes draugs Toms Krūzs, aktieris Benedikts Kamberbačs, kurš kopā ar princi Viljamu mācījās Ītonas koledžā, tenisa ikona Andrē Agasi un Londonas mērs Sadiks Hans, vēsta "People".

Princese Keita apmeklēja čempionātu bez sava vīra Viljama, jo viņš apmeklēja "Euro 2024" fināla spēli Vācijā. Tajā Anglija spēlēja pret Spāniju.

Tā kā Keita šobrīd cīnās ar vēzi, viņas iziešana sabiedrībā ir retāka – šī bijusi vien otrā reize šogad. Pirmā reize, kad Midltone izgāja sabiedrībā, bija jūnijā "Trooping the Colour" ceremonijā.

Princese Keita kopš "Trooping the Colour" ir izlaidusi vairākus karaliskos pasākumus, kas parasti ir iekļauti viņas kalendārā. Lai arī Keita izskatījās veselīga un smaidīga, nevar gaidīt pilnīgu princese atgriešanos sabiedrībā un nav noteikta datuma, kad viņa pilnībā atsāks veikt karaliskos pienākumus. Jebkura iziešana sabiedrībā tuvākajā laikā būs atkarīga no tā, kāda būs Velsas princeses pašsajūta, un notiks ārstu komandas vadībā.

Jūnijā ierakstā "Instagram" Keita rakstīja, ka viņa cer pievienoties dažiem publiskiem pasākumiem vasaras laikā. "Es mācos, kā būt pacietīgai, īpaši ar neskaidrībām," viņa rakstīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!