Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Lērums baltā tērptu ļaužu, kas sapulcējušies, lai kopā paēstu zem klajas debess – trešdien, 17. jūlijā, spoži aizvadīts nu jau desmitais Baltais pikniks. Kā allaž, pasākuma vietu dalībnieki uzzināja tikai norises dienā, un šoreiz piknikotāji pulcējās "EuroPark Latvia" stāvlaukumā blakus Rīgas pasažieru ostai Eksporta ielā. Vietā, kur nākotnē plānots realizēt ambiciozo "Riga Waterfront" projektu.

Kā jau katru gadu, arī jubilejas pasākumā, Baltā piknika viesiem bija sagādāti dažādi pārsteigumi – svaiga kafija un kafijas kokteiļi, dažādu atspirdzinošu kokteiļu degustācijas, īpašs delikatešu un šampanieša bārs, fotostūrīši un loterijas.

Pasākums ir īpašs ne tikai ar to, ka visi tā apmeklētāji tērpušies baltā, bet arī ar slepenību par tā norises vietu – par to paziņo tikai pasākuma dienā un tikai pasākuma dalībniekiem. Šis gads nebija nekāds izņēmums.

Jau iepriekš skaidrots, ka Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!