Foto: Publicitātes foto

Ikdienā pietiek bēdu, tieši tāpēc uz vētru palūkosimies no priecīgākas puses – tā teikt, katram lietus mākonim ir kaut nedaudz spīdoša zelta maliņa. Cilvēki sociālajos tīklos dalās ne tikai ar postažu, atrodas arī pa kādam optimistam. Lūk, kā pozitīvie tiktokeri un citi soctīklu lietotāji izmantojuši stihijas sekas – gan pikanti nopeldējās, gan pasupoja un arī četrkājaiņiem kāds prieciņš tika.

Pazīstamā tetovētāja un šova "Lauku sēta" zvaigzne Sofija, gozējoties uz peldpūšļa, "TikTok" publicējusi visai pikantu video, rakstot: "Mūsu ielas iedzīvotāji izklaidējas pa savam. Izmantojam vētras radītos postījumus izklaidēm. P.S. es mājās kārtīgi pēc šī nomazgājos!"

@tattoosofiajelgava Mums ir applūdušas ielas un noslēgta elektrība . Mūsu ielas iedzīvotāji izklaidējās pa savam . Izmantojam vētras radītos postījumus izklaidēm . Ps es mājās kārtīgi pēc šī nomazgājos. #tattoojelgava #tattoojelgava #JelgavaTattoo #TaTToo #Jelgava #Latvija #vētra #plūdi #latvijas pilsēta @laumalingerie @masunglasses.eu @rimi.latvija@Jelgavas pilsēta ♬ Yeah! (Let's Party)-CAPPVF - Marc James Oshry

Lauris Reiniks dalās ar brīvībā izkļuvušām zivīm. Krokodili, cerams, izmukt tomēr nepaguva...

"TikTok" lietotāja Ausma Piņķe publicējusi reālo ainu "iz dzīves", proti, ka dārza darbi līdz ar plūdiem neapstājas. Video nosaukums: "Uz siltumnīcu pēc tomātiem!" Gluži kā pasakā – aiz trejdeviņām jūrām...

Pie Ausmas ieraksta komentāriem atrodams arī vēl kāds cits pozitīvi noskaņots cilvēks: "Es šodien peldpūsli nopirku visam gadījumam!"

@ausmapinke Uz siltumnīcu pēc tomātiem😅😂 #jūrmala #plūdi #vētra #fun @Jūrmala ♬ Dolce Nonna - Wayne Jones & Amy Hayashi-Jones

Savukārt citā video redzams kāds suņuks, kurš ielikts bērnu piepūšamajā ūdens atrakcijā pīles izskatā, bet pats sunītis ietērpts glābšanas vestē. Kāds komentārs īpaši izcēlies: "Tā jau parasti saka, ka nevis mēs vedam suņus staigāt, bet viņi mūs. Tad šis ir tikai normāli! Suns čilo un saimnieks, lai staigā."

@capslock.lv

ŠODIEN RĪGĀ PĒC NAKTS VĒTRAS UN LIETUS. KATRS GLĀBJĀS KĀ MĀK UN KĀ VAR.

♬ original sound - Jen_asphalt_hauler

Bez pastaigas dažs labs iztikt nevar nekādi. Pat šādos laikapstākļos!

@richbeckrich Kur lai te iet? 😂#jelgava#plūdi#latvija ♬ original sound - richbeckrich

Visu cieņu! Un varbūt pat bez kavēšanās piestāja pieturā?

Nekas neapturēs gardēžus nobaudīt siltu un kraukšķīgu (vai slapju) kebabu.

Arī satura veidotājs "Baigiraiti" savos sociālajos tīklos dalās ar visai humoristisku video par vētru, tomēr nudien patiesu. "Ābelīte pie mājas nolūza. Tieši vakar priecājāmies par āboliem..." skumju komentāru atstājusi kāda video skatītāja.

@baigiraiti Kādas sekas tev atstājusi šī vētra? 💨👀 #humors #vētra #joki #latvija #daba ♬ Ja Es Būtu Vējš - Dons

Laikam gan tik bieži šādu notikumu nenākas piedzīvot...

Astoņgadīgo Laumu kaimiņu pazemes stāvvietas nesatrauc – viņa krāsainās čībiņās bauda peļķes, kamēr tās nav izzudušas pavisam.

Kāda "X" lietotāja dalās ar sava suņuka priekiem – ķepainim peļķes ir īsts medus pods, izlēkājās pēc sirds patikas!

Šo droši vien mājās atkārtot nevajadzētu, ja nu vienīgi ir īpaša vēlme iegūt kādu infekciju.

Kāds cits sociālo tīklu lietotājs ar smieklīgu kaķa neizpratni Jelgavu salīdzinājis ar mazo Venēciju, atklājot arī savu dilemmu – pirkt laivu vai kuteri? Kāds piekritis: "Var ar tūrismu jau sākt nodarboties (vizināt gondolās)." Tomēr jautājums ilgi nebija aktuāls, jo atklājās, ka "Venēcija" lēnām sāk izžūt.

@capslock.lv

TAGAD NEZINU PIRKT LAIVU VAI KUTERI. JA JAU TĀDI PLŪDI MUMS NAK VIRSŪ.

♬ original sound - Jen_asphalt_hauler

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!