Foto: Unsplash

Kāzu kleita nav jāvelk tikai reizi, laiks lauzt stereotipus! Ar šādu saukli svinību vietas "Gulbji" pārvaldniece Kristīne Krauze piesaka jaunu pasākumu atmiņu un svētku sajūtas atsvaidzināšanai. Šī gada 7. septembrī svinību vietā plānots Līgavu salidojums, un rīkotāji cer, ka tas kļūs par jaunu un aizraujošu tradīciju. Šobrīd paredzēts reizi gadā aicināt visas topošās un jau bijušās līgavas vilkt ārā no skapjiem savas esošās vai arī aizlienētās kāzu kleitas. Turklāt – tā būšot iespēja ne tikai vēlreiz sajusties kā līgavai, bet arī piedzīvot neaizmirstamu vakaru kopā ar citām iedvesmojošām sievietēm.

Galvenais šī pasākuma noteikums: ierašanās līgavas kleitā, uzsver Krauze. Tā var būt gan jauna, gan gadu desmitiem stāvējusi vecmāmiņas pūra lādē. Pats galvenais uzdevums – dot tai iespēju uzmirdzēt vēlreiz.

Pasākuma laikā līgavas tiks aicinātas piedalīties krāšņā modes šovā, kurā viņas varēs izrādīt savas kleitas visā to krāšņumā. Tāpat tā būs iespēja ieturēt svinīgu maltīti "Gulbju" krodziņā un ļauties dejām, ko vadīs DJ Shaman un Agris Semēvics līdz pat saullēktam.

Šis gan nav bezmaksas salidojums, biļetes uz pasākumu meklējamas "Biļešu servisā", norāda Krūze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!