Foto: Publicitātes foto

Virsnīte būs jaunā raidījuma "Divi vienā" vadītāja. Iepazīstoties ar dažādiem pāriem, viņu pieredzi un izaicinājumiem, viņa meklēs atbildes uz jautājumu: kā būt kopā?

No 3. septembra kanālā "STV Pirmā" katru otrdienas vakaru plkst. 21:05 Kristīne Virsnīte kanāla studijā tiksies ar vairākiem sabiedrībā zināmiem pāriem, kuri ir kopā jau ilgus gadus, atklājot savu attiecību pieredzi un iedvesmojot skatītājus. Jau septembrī pie viņas viesosies Sanda un Raivis Dejus, Dana Reizniece-Ozola un Andris Ozols, Elīna un Nauris Didrihsoni un Lusine un Horens Stalbe.

Ticot, ka skatītāji iedvesmosies no dažādām pieredzēm, stiprinās savas cilvēciskās un ģimeniskās vērtības, jo arī atšķirīgiem ir iespējams ne tikai veidot kopdzīvi, bet arī kopīgi augt, raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte atklāj: "Esmu vadījusi dažādus TV raidījumus, bet šis man ir ļoti īpašs, jo vairāk par visu ar šo sarunu šovu mēs vēlamies normalizēt to, ka attiecības nav tikai viegli, ilgi un laimīgi, bet attiecības ir dzīvas un mēs drīkstam būt atšķirīgi. Tikai ir jāizprot, kā caur atšķirīgo būt kopā."

Jau pirmajā raidījuma epizodē iezīmēsies interesantas attiecību līnijas – Sanda Dejus atklās, kas viņu kaitina attiecībās ar vīru, savukārt Raivis Dejus aizkustinās sievu līdz asarām. Viņš – mierīgs krasts, bet viņa – bangojoša jūra. Kāda ir viņu attiecību laimes atslēga? Un kas viņi būtu viens bez otra?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!