Foto: Andrejs Strokins

Svētdienas, 25. augusta rītā, noslēdzās urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests". Tallinas ielas kvartālu piepildīja mūzikas un mākslas cienītāji, kuri nebija gatavi pamest festivāla pozitīvo atmosfēru pat rīta gaismā.

Festivāls, kas jau 12 gadus ir spējis vienkopus apvienot visdažādāko gaumju cilvēkus, arī šogad priecēja ar gandrīz 40 dažādu žanru mūzikas apvienībām, 18 dīdžeju setiem, kas uzstājās uz četrām skatuvēm un visa kvartāla bāros līdz pat saullēktam.

Uz lielās "Ezīšvesta" skatuves uzstājās Latvijas estrādes mūzikas leģenda Žoržs Siksna, savu pēdējo koncertu šī projekta ietvaros aizvadīja "Mauku Sencis" un "Grandmasters Neons", kuru dziesmām kauns dziedāt un kauns nedziedāt līdzi, kvartālu pieskandināja "Singapūras Satīns" un savu pirmo koncertu Rīgā aizvadīja repa apvienība "Rīmdari" no Cēsīm un citi. Ne mazāk karsti bija arī pie Liepas skatuves, kur mīlestību skandināja grupa "Mazais Princis", pankroka "tautasdziesmas" uzdziedāja "Inokentijs Mārpls" un par romantiku atgādināja "Čipsis un Dullais" un daudzi, daudzi citi.

Kā apstiprina festivāla mārketinga pārstāvji: "Episks "rasols" bija novērojams ne tikai uz festivāla skatuvēm, bet arī cilvēku pūlī. Tā vien šķiet, ka Tallinas kvartāls tādu ballīti vēl nebija redzējis, jo, kur gan citur var vienuviet satikt tik ekscentrisku cilvēku kopumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!