Foto: Publicitātes foto

24. augustā Vidzemes slimnīcā piedzima puisēns Kenets, kurš ir šogad pasaulē nākušais 500. bērniņš šajā dzemdību nodaļā. Mājās mazo brāli gaida māsa Leila un brālis Kaido.

Vecāki – mamma Vineta un tētis Jānis – esot patīkami pārsteigti par to, ka Kenets ir dzimis tik zīmīgā skaitlī un kļuvis par Vidzemes slimnīcā 500. bērniņu, kas nācis pasaulē 2024. gadā. Mammu uz slimnīcu atveda ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības auto, un pēc aptuveni 12 stundām pasauli ieraudzīja puisītis ar ļoti nozīmīgu vārdiņu – Kenets.

Interesanti, ka visi ģimenes bērni savas vārda dienas svin tieši maijā. Keneta vecāki stāsta, ka puisītis piedzima 2790 gramus smags un 50 centimetrus garš, informē Vidzemes slimnīcas Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Agnija Upīte.

Kenetu mājās gaida māsiņa Leila, kurai ir pieci gadi, un brālis Kaido, kurš šogad uzsāks skolas gaitas, tāpēc jo īpaši svarīgi vecākiem ir laicīgi atgriezties mājās, mēģināt iejusties ikdienas ritmā un lielo Keneta brāli palaist uz pirmo skolas dienu. Jaunā ģimene ir no Siguldas novada, un mājās Kenetu gaidīs omītes un opītis.

Pirmais video zvans ar Kaido un Leilu jau noticis, un gan māsa, gan brālis atzīst, ka ļoti gaida mājās mazo brālīti. Kaido jau izteicies, ka ar nepacietību gaida, kad varēs kopā ar viņu spēlēt futbolu. Interesanti, ka Kenets savu dzimumu vecākiem atklāja tikai 6. augustā, jo līdz tam ārstiem īsti nebija apliecinājuma, kas tad ģimenē gaidāms.

Mamma Vineta jaunajām ģimenēm novēl neapstāties pie pirmā bērniņa, jo, protams, tas nav viegli un dažreiz nāk domas, ka spēks pazūd, bet tas prieks, ko dāvā lielas ģimenes, nav atspēkojams ne ar ko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!