Foto: Publicitātes foto

29. augustā, K.K. fon Stricka villā pulcējās mūziķi, ētera personības, producenti un citas atpazīstamas personības, lai atklātu mediju grupas "TV3 Group Latvija" rudens sezonu.

K.K. fon Stricka villa pārtapa par vasarīgu dārzu TV pasaules noskaņās, pulcējot slavenības, sadarbības partnerus un TV personības. Radio "Star FM" dinamiskajam rīta duetam Baibai Sipeniecei-Gavarei un Jānim Romanovskim tika uzticēta vakara vadītāju loma, savukārt par muzikālo atmosfēru parūpējās atraktīvā DJ Maija Rozīte, kā arī dziedātāja Aija Vītoliņa un grupas "Sudden Lights" un "Lādezers".

Klātesošos uzrunāja "TV3 Group Latvija" vadītājs Mindaugas Rakauskas, kurš apsolīja, ka rudens sezona televīzijas skatītājus sagaidīs ar daudziem pārsteigumiem un aizraujošu saturu.

Rudens sezona "TV3 Group Latvija" platformās solās būt aizraujoša, apvienojot vēl neredzētus jaunumus ar jau iemīļotu saturu. Kā lielākais sezonas jaunums tika prezentēts visā pasaulē atzītais šovs "Ir talants!" ("Britain’s Got Talent"), kuru vadīs Mārtiņš Kapzems un Rihards Sniegs, savukārt talantus vērtēs kompetenta žūrija – mūziķis Dons, režisors un producents Andrejs Ēķis, kā arī horeogrāfe Linda Šeļakova-Paulauska.

Septembrī TV3 skatītājus sagaida kulta seriāla "Nemīlētie" jaunā sezona "Nolādētie 2", kas, kā allaž, aizraus ar spraigu sižetu un neticamiem likteņu līkločiem. Arī šis rudens kanālā TV6 neiztiks bez "Lauku sētas" un tās uzticamā vadītāja Jāņa Rāznas.

Septembrī skatītāji sagaidīs arī pirmo jaunumu – kulinārijas un flirta tēmas apvienos raidījums "Ēdienkartē randiņš". Ar jaunām sezonām priecēs arī popularitāti iemantojušie raidījumi "Zilonis studijā", "Šefu gaidījāt?", "Kas to būtu domājis!?", "Viltvārdis ģimenē" un "Mans jaunais es". Septembri kanālā TV3 noslēgs pašmāju seriāls "Pansija pilī", kas šī gada sākumā pulcēja apmeklētājus kinoteātros visā Latvijā.

Šobrīd Parīzē notiek Paraolimpiskās spēles un, lai tuvāk iepazītu mūsu sportistus, jau tagad sestdienu vakaros var vērot iedvesmojošo raidījumu "Paralimpiešu stāsti".

Katru gadu TV3 ēterā rudens kļūst arī par labo darbu laiku. Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā 18. novembrī skatītāji varēs lepoties ar līdzcilvēkiem svinīgajā "Latvijas Lepnums" ceremonijā, savukārt novembrī tiks dots starts "Ēņģeļi pār Latviju!" akcijai, kas aicinās ziedot bērniem ar nopietnām veselības problēmām. Jau otro gadu ziedošanas akciju ievadīs raidījums "No ziedojuma līdz smaidam: "Eņģeļi pār Latviju" stāsti", kurā būs iespēja redzēt, kā saziedotie līdzekļi mainījuši dzīvi akcijas dalībniekiem un cik būtisks ir katrs bērniem atvēlētais eiro.

Oktobrī ceļu pie skatītājiem mēros raidījums "Ārpus zonas: Tadžikistānas kalnos", kura ietvaros Kristīne Garklāva kolorītas un dažādas personības vedīs izaicinošā ekspedīcijā. Jaunās sezonas piedzīvos arī raidījumi "Sargi", "Izgaršo Latviju un "Manas mājas ar IKEA". TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodoti arī jaunumi – raidījumi "Pielaiko profesiju" un "Ralfs gatavo". Oktobra beigās TV3 ekrānā nonāks starptautiski apbalvotais pašmāju seriāls "Padomju džinsi".

Kā allaž, atbildīgi savu darbu veiks TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu dienests. Rīta stundās izklaidēt un informēt turpinās raidījuma "900 sekundes" komanda, savukārt par netaisnībām un sadzīviskām situācijām darba dienu vakaros runās "Bez Tabu". TV3 ziņas rūpēsies par Latvijas un pasaules aktualitāšu atspoguļošanu, savukārt "Nekā personīga" svētdienu vakaros piedāvās analītisku skatījumu uz svarīgākajiem politiskajiem procesiem.

Arī Go3 televīzijas abonentus sagaida ražīgs rudens. Jau septembrī pie skatītājiem nonāks Sandija Semjonova jaunākais veikums – dokumentālais seriāls "Brazīlija. Bīstamais karnevāls", ko vadīs populārie satura veidotāji Felipe un Beta Beidz. Seriāla "Tunelis" fanus priecēs ceturtā sezona, savukārt par randiņu šova cienītāju saldo ēdienu kļūs realitātes šovs "Randiņš ar diviem". Seriālu nišu aizpildīs melnā komēdija "Reitingu grāvējs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!