Kamēr radio un TV personība Gustavs Terzens grupas "Instrumenti" jaunā albuma prezentācijas koncertu apmeklē ar savām atvasēm, bērnu mamma un Terzena bijusī sieva Undīne Balode pasākumu bauda kopā ar jaunu mīļoto Raimondu Blisiņu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

"Kas Jauns" vēsta, ka Gustavs ar bijušo sievu salaulājās 2015. gadā, kad abu ģimenē jau auga meita Grieta un dēls Fricis. Lai arī pirms pāris gadiem laulība izjukusi, abi vēl joprojām dala vecāku pienākumus.

Dodoties uz grupas "Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncertu, Gustavam Terzenam līdzi bijuši abi bērni –16 gadus vecā Grieta un 11 gadu vecais Fricis, raksta "Kas Jauns".

2019. gadā Gustavs raidījumam "Māmiņu klubs" stāstījis, ka bērni mainījuši viņa dzīvi un padarījuši viņu par labāku cilvēku: "Tēvs ir tas, kas tu esi. Tas nav nekas, ar ko identificēties." "Bērni ir tā lūka, pa kuru tu ieraugi citu pasauli, citu līmeni. Viņi tevi paceļ un padara tevi labāku," stāstīja Terzens, atzīstot, ka bijušas arī reizes, kad domājis, ka ir slikts tēvs, taču kļūdas tolaik skaidroja kā daļu no cilvēcīgās saskarsmes.

Grupas "Instrumenti" pasākumu vienlaikus apmeklējusi arī Gustava bijusī sieva Undīne Balode, kura ir arī grupas "The Sound Poets" čelliste. Undīne savukārt pasākumu apmeklējusi kopā ar savu jauno mīļoto vīrieti, kas pēc izskata ir ļoti līdzīgs mūziķes bērnu tēvam, novērojis "Kas Jauns".

Mūziķes jaunais vīrietis Raimonds arī ir muzikāls. Repmūzikas cienītāji viņu atpazīst kā MC Bārda un viņa albums 2018. gadā ticis nominēts mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais hiphopa albums". Raimonds strādā, vadot pasākumus, spēli "Mafija" un arī studē teoloģiju Lutera akadēmijā.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 36. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!