Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju seriāls "Nemīlētie" septiņu sezonu garumā iemantojis plašu fanu pulku, kas ar nepacietību gaida jaunas sērijas un sižeta pavērsienus. Sākot ar 9. septembri, intrigas, nodevība un netīrās varas spēles atgriežas ekrānos – kanālā TV3 būs skatāma jaunā sezona "Nolādētie 2".

Pēc negaidītās Freda Kogana nāves ģimenes biznesu pārņem Freda brālis Alfrēds, kura vadībā Koganu klans piedzīvo jaunu uzplaukumu. Līdz ar pieaugošo ietekmi aizvien lielāki kļūst arī riski un aizdomas par nodevību no tuvu stāvošiem cilvēkiem. Varas spēlēs iesaistās jauni personāži, kā arī rodas aizvien jauni draudi.

Uzticamākie seriāla fani zina, ka neviens no varoņiem nevar justies droši, jo briesmas uzglūn teju no katra stūra. Arī jaunā sezona nav izņēmums – skatītājus sagaida vēl vairāk jaunu personāžu, vēl vairāk kriminālu pavērsienu, mīlas trijstūru un nodevības.

"Sandra ir daļa no mana radošā tagadnes laika. Viņa lieliski saprot, ka ir bezjēdzīgi skatīties atpakaļ. Viņa saredz sevi laikā, kurā pašlaik dzīvo – tur acis un ausis vaļā, un vēro uzmanīgi visapkārt notiekošos procesus. Diemžēl Sandras lielākā vājība un vilinājums ir nauda. Tās dēļ viņa pieļauj kļūdas, bet vai tāpēc viņa paliks zaudētājos?" par atveidoto tēlu mīklaini izsakās aktrise Inga Misāne-Grasberga.

Kā jau seriālā "Nemīlētie" ir ierasts, katru sezonu jau labi iepazītiem tēliem pievienojas jauni personāži, kas nes līdzi negaidītus pārsteigumus. Šoreiz "jaunpienācējus" iedzīvinās aktieri Ivo Martinsons, Normunds Laizāns, Emīls Kivlenieks, Agnija Dreimane un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!