Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

Kaut arī laikapstākļi par to neliecina, kalendārs ir nepielūdzams – septembris ir un paliek pirmais rudens mēnesis. Šonedēļ universālveikalā "Stockmann" notika rudens garšām un dizaina tendencēm veltītas brokastis, kurās viesi varēja uzzināt par sezonas jaunumiem kulinārijas un dizaina pasaulē, kā arī nobaudīt rudens garšu iedvesmotas maltītes.

"Rudenim raksturīga īpaši bagātīga garšu buķete, tādēļ "Delikatess" nodaļā esam izcēluši rūpīgi atlasītas sezonālās garšas un aicinām ikvienu ļauties kulināriem eksperimentiem. Tikmēr rudens iedvesmotas dizaina tendences var aplūkot jaunajā Baltijas dizaina veikalā universālveikala 2. stāvā – unikālā un nebijušā konceptā Latvijā, kur pirmo reizi vienuviet pieejamas Baltijas dizaina un modes preces, apvienojot eleganci ar mūsu reģionam raksturīgo stilu," īpašajās rudens garšu brokastīs stāstīja Dace Goldmane, universālveikala "Stockmann" direktore.

Rudens garšu brokastīs pasākuma viesus cienāja vairāki vietējie un ārvalstu uzņēmēji, piemēram, "Ceplīši", "Mo Caviar", "Better Bread", "kikkoman", kā arī "Dabas dimanti", "ummly" un "Stockmann Delikatess". Par sanākušo viesu mundrumu rūpējās kafijas zīmoli "Illy" un "Rocket Bean", kā arī tēja "Ahmad". Ar atspirdzinājumiem lutināja "Abavas vīna darītava", "Ruddy kombucha", "Jinro Soja" un un "Mangaļi". Uzkodas bija sarūpējis ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis. Pasākuma laikā "Stockmann Café" tika atklāta arī Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu reprodukciju izstāde, bet vadītājs lomā iejutās Lelde Ceriņa.

Gardēžu brokastis apmeklēja Elmārs Tannis, Ieva Bondare, Gundega Skudriņa, Dāvids Romans Andrejevs, Dita Danosa, Iveta Vecmane, Žanna Dubska, Žanis Peiners un citi gardēži. Brokastu rīkotāji bija noteikuši dreskodu – rudens pilsētā, tomēr ne visi to ņēma vērā, un tas arī saprotams – kad saulīte sasildījusi gaisu tuvu 30 grādiem, par rudens garderobi domāt negribas!

Skaties fotogalerijā, kā brokastīs gāja:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!