Foto: Vida Press

Dženifera Lopesa un Bena Afleka labs draugs Mets Deimons, turot viens otra plaukstu, aizvadījuši intīmu sarunu Toronto starptautiskā filmu festivāla laikā, vēsta "New York Post".

6. septembrī, kad norisinājās Toronto starptautiskais filmu festivāls, Dženifera Lopesa un Mets Deimons, kas ir tuvs draugs Benam Aflekam, nofotografēti sadevušies rokās un sarunājoties intīmā gaisotnē. Jau vēstīts, ka Lopesa iesniegusi prasību šķirt laulību ar aktieri Benu Afleku, un viņš filmu festivālu neapmeklēja.

Lopesa un Deimons notverti sentimentālā mirklī privātas sarunas laikā ballītē, kas rīkota par godu jaunajai filmai "Unstoppable". Lopesa šajā lentē filmējās, savukārt to producēja Deimona un Afleka uzņēmums "Artists Equity".

Pirms kāda laika aculiecinieks tabloīdam "People" bija vēstījis, ka Lopesa un Deimons vakara pasēdēšanas laikā "Ritz-Carlton’s EPOCH Bar & Kitchen Terrace" sarunājušies aptuveni 20 minūtes un piebildis, ka pārim bijusi "ilga, dziļa saruna".

Toronto starptautiskā filmu festivāla apmeklējums bija pirmā reize, kad Lopesa parādījusies uz sarkanā paklāja, kopš iesniegusi tiesā prasību par šķiršanos no Bena Afleka.

Lai gan šķiet, ka starp Lopesu un Metu nepastāv nekāds aizvainojums, tomēr Deimons paudis atbalstu arī savam ilggadējam draugam Aflekam, kad tika publicētas ziņas par šķiršanos.

"Delfi" jau ziņoja, ka 20. augustā Dženifera Lopesa pielikusi punktu mēnešiem ilgām baumām un spekulācijām par krīzi viņas laulībā ar Benu Afleku – aktrise un mūziķe iesniegusi šķiršanās pieteikumu. Kā ziņojis tabloīds "Daily Mail", dokumentos norādīts, ka reālais šķiršanās datums ir 2024. gada aprīlis. Pāris tik ļoti ticējis savai mīlestībai, ka pirmslaulību līgums netika noslēgts. Lai gan pāris apprecējās Lasvegasā 2022. gada 17. jūlijā, 20. augusts bija viņu tradicionālās kāzu ceremonijas datums Džordžijā, kas tagad arī kļuvis par laulības šķiršanas prasības pieteikuma datumu. Šī ir ceturtā neveiksmīgā laulība Lopesai un otrā Benam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!