Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 16. septembrī, pie TV3 skatītājiem nonāks pavisam jauns iepazīšanās šovs "Ēdienkartē randiņš", kas pārbaudīs seno parunu – mīlestība iet caur vēderu – praksē. Vienam laimīgajam būs iespēja iepazīt trīs svešiniekus, dodoties uz aklajiem randiņiem, kā arī baudīt īpaši viņam pagatavotas maltītes.​

Raidījuma sākumā katram brīvās sirds īpašniekam tiks pasniegtas piecas dedzīgu pielūdzēju sastādītas ēdienkartes, tajās potenciālie pielūdzēji sniegs ieskatu, kāds pašu gatavots ēdiens viņus sagaidīs kopīgā aklajā randiņā. Pamatojoties tikai uz to, kas apsolīts vakariņās, tiek izvēlēti trīs potenciālie pielūdzēji, pie kuriem tad raidījuma varonis dosies.

Jau pirmajā raidījumā iepazīsim 27 gadus jauno Ilonu no Rīgas, kura dosies uz trim ļoti atšķirīgiem randiņiem. Jaunā pilsētniece piedzīvos patiešām neaizmirstamus mirkļus, jo viņu ne vien sagaidīs lauki visā to krāšņumā, bet arī dažādi izaicinājumi, tostarp būs jāēd tas, ko Ilona nemaz neēd.

Tāpat raidījumā redzēsim 39 gadus jauno Jāni no Kuldīgas puses, kurš pārsteigs izvēlētās dāmas ar savu neparasto profesiju, savukārt dāmas viņu pārsteigs ar restorāna cienīgām vakariņām. Kāda pat būs gatava desertā piedāvāt arī sevi.

Pēc katra aizvadītā randiņa dalībniekiem būs randiņu un vakara kopējo atmosfēru jānovērtē, bet pēc visiem trim aizvadītajiem randiņiem jāizvēlas, ar kuru no satiktajiem labprāt dotos uz vēl kādu randiņu. Jāuzsver, ka ēst gatavošanas prasme nebūt nebūs noteicošā, jo dalībniekiem jāpadomā arī par viesu sagaidīšanu un radīto noskaņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!