Foto: Vida Press

Roka leģenda Džons Bon Džovi otrdienas vakarā Nešvilā, ASV, kādu sievieti, kura atradusies otrpus gājēju tilta margām, pierunājis mainīt savu lēmumu, vēsta "Rolling Stone". Nu Bon Džovi par savu varoņdarbu paslavējusi arī policija, ziņo BBC.

Nešvilas pilsētas policijas departaments dalījās ar video, kurā redzams Bon Džovi un viņa komanda, atrunājot sievieti kāpt nost no viņas nedrošās pozīcijas uz Džona Seigenthalera gājēju tilta malas. Bondžovi tur atradies, lai filmētu mūzikas videoklipu.

Video ierakstā, ar ko dalījusies policija, redzams, ka sieviete zilas krāsas apģērbā stāv uz tilta malas un turas pie margām. Citi cilvēki gāja garām, bet nedaudz tālāk Bon Džovi komanda uzstādīja filmēšanas aprīkojumu. Pēc brīža Bon Džovi piegāja pie uz tilta malas stāvošās sievietes, ar kuru jau runāja kāda no filmēšanas komandas sievietēm, sasveicinājās un atspiežas pret margām līdzās, sākot sarunu.

Drīz vien Bon Džovi ar savas filmēšanas grupas dalībnieces palīdzību sievieti pārcēla drošā vietā uz tilta gājēju daļas un apskāva.

Foto: Vida Press

"Paldies par palīdzību sievietei uz Seigenthalera gājēju tilta otrdienas vakarā. Bon Džovi palīdzēja viņu pārliecināt nokāpt no dzegas virs Kamberlendas upes un nokļūt drošībā," savā paziņojumā sacīja policijas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!