Foto: Reuters/Scanpix/LETA; AP/Scanpix/LETA

Nedēļas nogalē visu skatieni bija pievērsti 76. ikgadējās "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijas sarkanajam paklājam. Kopumā zvaigznes savu tērpu izvēlē bija pārsteidzoši lakoniskas, lai gan neapšaubāmi valdīja tradicionālais spožums, šarms un meistarība. Bez dramatiskiem noteikumu pārkāpumiem. Pēc ilgiem gadiem, kad uz sarkanā paklāja bija vērojama pārmērīgs krāšņums, šī pieticīgā pieeja ir gluži kā atsvaidzinošas pārmaiņas. 2024. gada "Emmy" labākie tērpi nevis kliedza: "Paskaties uz mani", bet drīzāk eleganti čukstēja: "Vai jūs pamanījāt mani?"

Patiesībā mums ir paveicies: šogad ceremonija notiek jau otro reizi. Ikgadējā ceremonija, kas parasti notiek septembrī, pagājušajā gadā tika pārcelta, jo tobrīd televīzijas nozari skāra aktieru un scenāristu streiki. Janvārī publicējām galeriju ar nosaukumu "Kā slavenas dāmas šogad saposušās 'Emmy' ceremonijai".

Labāk ģērbtās zvaigznes ieradās uz 76. "Emmy" balvu pasniegšanas ceremoniju, kas notika "Peacock" teātrī Losandželosā, greznos, krāsām piesātinātos tērpos. Lai gan virsroku guva klasiski melnais tonis, tāpat bija manāmas zvaigznes, kas tērpušās rozā no galvas līdz kājām, mirdzošā smaragdā, karaliski tumši zilajos toņos. Un ne tikai kleitas ir pelnījušas tuvāku aplūkošanu – šīs "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijas nakts bija piepildīta arī ar dažiem lieliskiem rotaslietu mirkļiem. Pārāk labas, lai tās nenovērtētu! Piemēram, "Tiffany & Co." dimanti, kas tika izcelti no arhīviem, datēti ar 20. gadsimta 20. gadiem.

Kas galu galā secināms pēc tērpu apskates? Faktiski no šī gada "Emmy" izkristalizējušās vairākas modes tendences, kas pierāda, ka melnā krāsa vienmēr ir modē!

Lai gan Merila Strīpa priekšroku tomēr deva rozā biškostīmam jeb sieviešu uzvalkam, papildinot to ar rozā blūzi.

Savukārt aktrise Rīza Viterspūna bija tērpusies garā tilla izšūtā kleitā no "Christian Dior" 2025. gada Kruīza kolekcijas. Savu glamūrīgo izskatu viņa papildināja ar "Bucherer" rotaslietām.

Nikola Koulena melnajam teica "nē", viņa izcēlās jo īpaši koši: futūristiskā, spīdīgā kleitā un "De Beers" rotaslietās.

Dženifera Anistone priekšroku deva "Oscar de la Renta" kleitai un "Tiffany & Co." rotaslietām.

Kolumbiešu izcelsmes daiļavu Sofiju Vergaru nevarēja nepamanīt. No viņas strāvoja tāds seksapīls! Uz pasākumu viņa bija ieradusies sarkanā "Dolce & Gabbana" kleitā un "Lorraine Schwartz" rotaslietās.

Un kur nu bez Selēnas Gomesas! Pasaulslavenā dziedātāja un aktrise uzmanību pievērsa ar savu samta "Ralph Lauren" kleitu. Izrādās, tā tika darināta pēc pasūtījuma. Savu izskatu viņa papildināja arī ar "Tiffany & Co." rotaslietām.

Tālāk apskatīsim pārējo iznācienus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!