Foto: LETA

Režisors Uldis Cipsts ar sievu Diānu uz pāris dienām atgriezušies Latvijā no Spānijas, lai paviesotos pirmizrādēs "Cilvēki laivās" un pie Rēzijas Kalniņas "OratiriO".

"Delfi" jau vēstīja, ka 2023. gada 16. jūnijā Valsts policija sāka kriminālprocesu saistībā ar publiski izskanējušajām ziņām par iespējamu nepilngadīgās pavešanu netiklībā. Pērn jūnija sākumā režisora Cipsta mājās notika ballīte par godu līdz pusei nofilmētam seriālam "No naida līdz mīlestībai", kuru tālāk turpināja veidot aktieris Intars Rešetins.

Ballītē piedalījusies tolaik 17 gadus veca meitene, kas bijusi palīdze kādai seriāla asistentei mākslas departamentā. Ballītē bijis arī alkohols, ko, kā norādīja Cipsts, lietojusi arī nepilngadīgā meitene, kas bijusi reibumā. Neilgi pēc svinībām 16. jūnijā Cipsts emocionālā vēstījumā tīmekļvietnē "Facebook" pauda, ka tiek nepatiesi apsūdzēts.

Policija saistībā ar publiski izskanējušajām ziņām par iespējamu nepilngadīgās pavešanu netiklībā 16. jūnijā sāka kriminālprocesu, lai izmeklētu lietas apstākļus. Par Cipsta mājās notikušo "Delfi" detalizēti vēstīja šajā rakstā. Drīz pēc raksta publicēšanas Uldis Cipsts vietnē "Facebook" vairs nebija atrodams, un pazudis arī viņa ieraksts, no kura par skandālu sākotnēji uzzināja plašāka sabiedrība.

Pēcāk žurnāls "Privātā Dzīve" ziņoja, ka Cipsts pametis Latviju un dzīvo skaistā mājā pie Vidusjūras.

Tagad žurnāls "Kas Jauns" atklāj, ka pēc gadu ilgas prombūtnes Cipsts pagājušajā nedēļā bija uz pāris dienām ieradies Latvijā, lai kopā ar sievu Diānu baudītu teātra mākslu. Abi viesojušies izrādes "Cilvēki laivās" pirmizrādē.

Kopā ar sievu viņiem bija plānots baudīt arī pirmizrādi pie Rēzijas Kalniņas "OratiriO" un tad jau doties atpakaļ uz Spāniju. Cipsts atklājis, ka Spānijā viņš sarakstījis bērnu grāmatu angļu valodā, kā arī trilleri pieaugušajiem. Šobrīd ģimene Spānijā mitinās trijatā – ar viņiem kopā dzīvo tikai pastarītis, kam šogad palikuši pieci gadi, lielākie bērni pēc kopā pavadītās vasaras devušies studēt.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 38. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!