Foto: Vida Press

Rokgrupas "Maneskin" solists Damiano intervijā "Associated Press" apstiprinājis, ka strādā pie solo projekta, tomēr neatkarīgi no tā – paredzēts, ka grupa turpinās darboties. Savos soctīklu profilos viņš publicējis tīzera video no jaunā projekta.

Damiano intervijā ar "Associated Press", kas publicēta 17. septembrī, atzinis, ka gatavojas jaunam projektam, kas tiks laists klajā 27. septembrī. Uz jautājumu, vai projekts top kopā ar grupu, vai tas ir solo projekts, mākslinieks atbildējis, ka tas ir solo. Taču par jautājumu par turpmāku sadarbību ar grupu mūziķis un dziedātājs norāda, ka ar grupu viss ir lieliski un viņi strādās pie jaunām lietām. Nekas nemainīšoties!

Damiano fani jau ilgāku laiku tikuši kaitināti. Gan savā "X" kontā, gan "Instagram" Damiano publicējis vairākus īsus, mākslinieciskus video, neatklājot konkrēti, kas ir viņa jaunais projekts. Pēdējais video, ko viņš ievietojis savos soctīklos, faniem raisījis diskusijas un vairākas spekulācijas par to, kas tajā redzams – citi spekulē, ka video redzamās sieviete ir Damiano draudzene, dziedātāja Dava Kemerone, taču citi, ka sieviete līdzinās Damiano grupasbiedrenei Viktorijai De Andželisai.

Lai arī nav nekas jauns, ka Damiano bieži maina savu ārējo tēlu: noskujot matus, tad tos balinot vai ataudzējot, izskatās, ka jauns tēls seko arī viņa solo projektam – Damiano ataudzējis ūsas, kā arī visos video valkā uzvalku, gluži kā no pagājušā gadsimta filmām par mafijas bosiem.

"Maneskin" ir Romā izveidota rokgrupa, kas 2021. gadā uzvarēja dziesmu konkursā "Eirovīzija" ar dziesmu "Zitti e buoni". Viena no grupas dalībniecēm Viktorija arī jau darbojusies šķirti no grupas arī kā DJ, tagad to nolēmis darīt arī Damiano.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!