Foto: Publicitātes foto

Jau nākamajā sezonā pie TV skatītājiem atgriezīsies viens no pašmāju karstākajiem iepazīšanās un ceļošanas šoviem "Mīla kemperī". Pašlaik tiek meklēti dalībnieki jaunajai sezonai, kas gatavi aizraujošam vasaras piedzīvojumam, ar vēlmi beidzot atrast savu īsto un vienīgo.

Pirmajā sezonā 11 puiši un meitenes metās galvu reibinošā attiecību spēlē un devās ceļojumā kemperos cauri visai Eiropai, lai atrastu savu īsto un vienīgo. Savukārt otrajā sezonā vienpadsmit citi dalībnieki ar kemperi devās uz saulaino Grieķiju. Dalībnieku galvenais uzdevums bija izveidot pārus un iemīlēties, taču katrā spēlē ir kāds āķis. Tie dalībnieki, kuri neizveidoja pāri, devās mājās un viņu vietā ieradās jauni mīlestības meklētāji. Visa ceļa garumā dalībniekiem bija jāpilda uzdevumi, lai saprastu, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ.

Tiek solīts, ka šova 3. sezonā dalībnieki arī dosies elpu aizraujošā ceļojumā (vēl neatklājot, kur tieši!), iepazīstot viens otru gan atklātās sarunās, gan izaicinošos uzdevumos un sadzīviskās situācijās. Šī pavisam noteikti būs iespēja dzimt mīlestībai, kaislei vai sirsnīgai draudzībai, kas turpināsies arī ārpus TV ekrāniem.

Kā jau tas ir dzīvē, mīlestību alkstošie dalībnieki piedzīvos gan priecīgus brīžus, gan dažādus izaicinājumus, kas ļaus saprast, cik saderīgi ir pāri. "Mīla kemperī" iepriekšējā sezona beidzās pat ar kāzām Lasvegasā, kas zina, kā būs šoreiz?

Iepazīšanās, randiņi, neaizmirstamas emocijas, romantika, pārsteigumi, jaunas iespējas un piedzīvojums, kas paliks atmiņā uz visu mūžu. "Helio media" aicina, ja esi vismaz 18 gadus vecs, atvērts jaunām pieredzēm un gatavs mīlestības piedzīvojumam, aizpildi anketu šeit un kļūsti par daļu no "Mīla kemperī" 3. sezonas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!