Foto: Vida Press

Velsas princese Keita svētdien pirmo reizi kopš paziņojuma par ķīmijterapijas kursa pabeigšanu un atgriešanos pie savu sabiedrisko pienākumu pildīšanas izgājusi sabiedrībā, svētdien vēsta "The Independent".

Keita un viņas vīrs princis Viljams kopā ar karali Čārlzu III un karalieni Kamillu svētdien apmeklējuši baznīcu netālu no viņu Balmoralas īpašuma Skotijā, vēsta ārvalstu mediji.

Jau ziņots, ka 42 gadus vecā Ketrīna Midltone 9. septembrī paziņoja, ka ir pabeigusi ķīmijterapijas kursu. Ar šo paziņojumu Velsas princese nāca klajā pusgadu pēc tam, kad atklāja, ka viņai ir diagnosticēts vēzis, konkrētu audzēja veidu gan nenosaucot.

Video, kurā vēstīja par ķīmijterapijas kursa beigām, princese Ketrīna teica, ka ceļš uz pilnīgu atveseļošanos būs ilgs, bet solīja, ka vēl šogad daļēji atsāks pildīt savu pienākumus.

Šogad Ketrīna ir piedalījusies divos publiskos pasākumos. Jūnijā viņa piedalījās karaļa oficiālās dzimšanas dienas parādē, bet jūlijā apmeklēja Vimbldonas vīriešu tenisa turnīra finālu.

Februārī britu karaļnams paziņoja, ka arī karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!