Foto: Vida Press

Otrdien pret 16. septembrī arestēto Šonu "Didiju" Kombsu vērsta vēl viena prasība tiesā. Tā ir jau 11. pēc kārtas. Sieviete vārdā Talija Greivsa reperi un hiphopa magnātu apsūdzējusi sazāļošanā un izvarošanā. Šobrīd Kombss atrodas apcietinājumā un gaida tiesas sēdi.

Jau ziņojām, ka hiphopa magnāts Šons "Didijs" Kombss 16. septembrī ticis arestēts Ņujorkā. Pašlaik Kombss atrodas federālajā apcietinājumā un gaida tiesas sēdi saistībā ar apsūdzībām par seksuālo tirdzniecību un izspiešanu.

Pēc repera bijušās draudzenes Kasandras Venturas iesniegtās prasības, sekojušas vēl desmit, toties viena bijusi arī no vīrieša. Kā vēsta BBC, dažas no apsūdzībām stiepjas līdz pat 1990. gadiem un ietver virkni civillietu saistībā ar seksuālu un fizisku vardarbību. Nesenākā apsūdzība bijusi no Talijas Greivsas, kura apgalvojusi, ka Kombss un viņa miesassargs 2001. gadā viņu sazāļojuši un izvarojuši, kā arī procesu nofilmējuši.

CNN vēsta, ka Talija otrdien Ņujorkas federālajā tiesā iesniegusi prasību, apsūdzot Šonu "Didiju" Kombsu un viņa miesassargu. Sieviete apgalvojusi, ka ar Kombsu iepazinusies caur savu draugu, un viņai tolaik bijuši 25 gadi. Talijas draugs tobrīd strādājis pie Kombsa ierakstu kompānijā "Bad Boy". Aptuveni 2001. gada vasarā, atrodoties automašīnā ar Kombsu un viņa miesassargu, apsardzes vadītāju Džozefu Šermanu, viņa pieņēmusi piedāvājumu iedzert glāzi vīna. Prasībā teikts, ka viņa jutusi "reiboni un fizisku vājumu."

Sieviete zaudējusi samaņu un vēlāk pamodusies kaila kādā studijā Manhetenā. Viņas rokas bijušas sasietas aiz muguras. Kombss esot ienācis istabā un izvarojis viņu. Kad sieviete centusies pretoties, reperis ietriecis viņas galvu biljarda galdā, teikts prasībā. Arī Šermans pret viņu vērsis seksuālu vardarbību.

Otrdien notikušajā preses konferencē Talija kopā ar savu advokāti Gloriju Alredu caur asarām stāstīja par to, kā iespējamais uzbrukums viņai nodarījis fizisku un emocionālu kaitējumu. "Fiziskās un emocionālās sāpes ir radījušas ciešanu apli, no kura izkļūt ir grūti ," viņa teikusi. "Es vēlos turpināt šo ceļojumu uz atveseļošanos un dziedināšanu. Es priecājos, ka viņš ir ieslodzīts, bet tā ir īslaicīga atvieglojuma sajūta."

Foto: Vida Press

Pēc Didija aresta 16. septembrī federālie prokurori viņu apsūdzējuši par "noziedzīga uzņēmuma izveidi", kurā viņš "vardarbīgi ietekmējis, draudējis un piespiedis sievietes un citus cilvēkus sev apkārt apmierināt viņa seksuālās vēlmes, aizsargāt viņa reputāciju un slēpt viņa rīcību," vēsta BBC.

Viņš izmantojis savu slavu un atpazīstamību, lai iebiedētu un piespiestu sievietes pievienoties tā saucamajiem "freak offs" jeb seksa priekšnesumiem.

Tika atklāts arī, ka martā, veicot kratīšanu Kombsa mājā Losandželosā, tika atrasti šaujamieroči, munīcija un vairāk nekā 1000 pudeles ar lubrikantu.

Kombss pašlaik tiek turēts Metropolitēna aizturēšanas centrā Bruklinā, kas ir federālais cietums un ir bēdīgi slavens ar vardarbību un sliktu ieslodzīto aprūpi. ASV plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka Kombss dala savu vietu kazarmā ar kriptovalūtu krāpnieku Semu Benkmanu-Frīdu.

Kombsa aizstāvju komanda pieprasījusi, lai viņš tiktu atbrīvots līdz tiesas procesam, jo cietumā esot "briesmīgi" apstākļi, taču prokurori apgalvojuši, ka viņš rada nopietnus izbēgšanas riskus, kā arī divreiz atteikts Kombsu atbrīvot apmaiņā pret drošības naudu.

BBC vēsta, ja Kombsu atzīs par vainīgu, viņam draud cietumsods no 15 gadiem līdz mūža ieslodzījumam. Kombss savas apsūdzības noliedz, sīkāk par to vari lasīt šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!