Foto: Reuters/Scanpix/LETA

44 gadus vecā pasaulslavenā austrāļu izcelsmes komiķe Rebela Vilsone sestdien, 28. septembrī, apprecējās ar savu mīļoto sievieti – latvieti Ramonu Agrumu. Kāzas notikušas Sardīnijā, Itālijā, ziņo portāls "People".

2023. gada ziemā no Vilsones puses tika izteikts bildinājums. Toreiz par notikušo priecīgo vēsti abas mīlnieces paziņoja sociālajos tīklos, rakstot: "Mēs sakām jā!" Bildinājums notika Disnejlendā, un abu dāmu pirkstus rotāja gredzeni no "Tiffany & Co". Tolaik gan abas izteicās, ka 2025. gadā notiks intīmas kāzas pludmalē kopā ar tuvākajiem draugiem un ģimeni. Tomēr, kā izrādās, pāris bija mainījis savas domas un nolēma pārcelt datumu.

Kā ziņo "People", mīlnieces izvēlējās Sardīniju tieši tās sentimālās vērtības dēļ. Tā esot bijusi pirmā vieta, ko viņas kā pāris kopā apmeklējušas brīvdienās.

Par to, ka Vilsone iemīlējusies sievietē, aktrise vēstīja 2022. gada vasarā, kad "iznāca no skapja". Iepriekš viņai nebija homoseksuālu attiecību, taču tad Vilsone sastapa Ramonu.

Ramona Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā.

Abas iepazinušās kādā draugu pasākumā, pēc tam ilgi sarakstījušās ar ziņām telefonā un tikai tad sākušas satikties randiņos. Pirmo reizi publikā abas izgāja pagājušā gada martā "Vanity Fair" ballītē pēc "Oskaru" ceremonijas, un jau vasarā savas attiecības apstiprināja publiski. Pērn novembrī viņu ģimene kļuva kuplāka – pasaulē nāca surogātmātes iznēsāts bērniņš. Paziņojot par meitas Roisas ierašanos pasaulē, aktrise sacīja, ka ģimenes izveidošana allaž bijis viņas sapnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!