Foto: Shutterstock

Visi lidojumi, kuriem 1. oktobrī paredzēts izlidot no Bergamo lidostas Milānā vai nolaisties tajā, pašlaik kavējas, tiek novirzīti uz citām lidostām vai ir atcelti, ziņo "Euronews". Tas tādēļ, ka zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" lidmašīnai, kas Milānā ielidoja no Barselonas, nolaišanās laikā eksplodēja viena no riepām.

Milānas Bergamo lidostā Itālijā otrdien valda haoss. "Ryanair" lidmašīnas reiss, kas lidostā ielidoja no Barselonas, nolaidās pulksten 8 no rīta pēc vietējā laika, taču nolaišanās laikā viena no lidmašīnas riepām uzsprāga, atstājot lidaparātu iestrēgušu uz skrejceļa.

Tiek ziņots, ka incidents noticis vien dažas sekundes pēc tam, kad lidmašīnas riteņi pieskārās zemei. Par spīti tam, piloti spēja pabeigt nosēšanās manevru, ziņo portāls "Crisis 24".

Neviens no lidmašīnas apkalpes darbiniekiem un pasažieriem notikumā nav cietis. Ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradās neilgi pēc notikušā un evakuēja gan pasažierus, gan apkalpes locekļus, vēsta "Euronews".

Lai gan varas iestādes ziņo, ka lidostas pakalpojumi tiks atsākti ap pulksten 17, nopietni traucējumi, iespējams, saglabāsies visas dienas garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!