Foto: Publicitātes foto

Lielai daļai Liene Atvara ir zināma kā tiktokere, taču jau kopš bērnības viņas sapnis ir bijis stāvēt uz skatuves. Lai arī Lienes mūziku esam daudz dzirdējuši citu mākslinieku izpildījumā, tieši ar dziesmu "Pie manis tveries" Liene sevi ir pieteikusi kā skatuves mākslinieci. Viņa atzīst, ka beidzot ir sev noticējusi. Nu mūziķe ir laidusi klajā savu otro singlu "Ja kāds jautātu", kas būs daļa no pavasarī gaidāmā albuma.

Par savu jauno dziesmu Atvara saka šādi: "Dziesma, manuprāt, runā pati par sevi. Kādus lēmumus mēs pieņemam? Vai tāpēc, ka mēs baidāmies, vai tāpēc, ka neesam gatavi izkāpt no savas komforta zonas? Dziesmu "Ja kāds jautātu" uzrakstīju diezgan smagā dzīves posmā, kas patiesībā, bija vairākus gadus atpakaļ. Bet joprojām tā manī rezonēja. Šie krustojumi mums ir ikdienā un tikai nebaidoties izdarīt grūtās izvēles, mēs spējam patiesi augt."

Jaunais singls no 27.septembra ir pieejams lielākajās mūzikas straumēšanas platformās un dzirdams Latvijas radiostacijās.

Kā zināms, šī gada jūnijā māksliniece publicēja savu pirmo singlu "Pie manis tveries", kas dažu mēnešu laikā ir sasniedzis tūkstošiem lielu auditoriju gan platformā "Youtube", gan "Spotify".

Dziedātāja un satura veidotāja Liene Atvara dzimusi 1993. gada 2. aprīlī Latvijā, vēja aizpūstajā Liepājā. Mācījusies Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolā diriģēšanas klasē, kā arī absolvējusi Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas džeza un populārās mūzikas vokālu. Pirmos panākumus un atpazīstamību guvusi tādos šovos, kā "Dziedošās ģimenes", "Koru kari" un "X faktors". Viņas rakstītas dziesmas dzirdamas radio, kā arī vairākās "Supernova" Eirovīzijas atlasēs. Liene sastrādājusies ar tādiem māksliniekiem kā Alekss Silvers, Edavārdi, Diona Liepiņa, Aivo Oskis un citi.

"Dziedāšana, manuprāt, ir abpusējais kontakts – dziedātājs izliek visu sevi un klausītājs atver sevi, lai to uztvertu. Jo emocionālāk klausītājs tiek aizrauts, jo lielāka izveidojas saikne un muzikālais baudījums, gan dziedātājam, gan klausītājam," saka Atvara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!