Foto: Vida Press

Līdzās repera titulam nu Eminems būs saucams arī par vectēvu. Viņa 28 gadus vecā meita Heilija Džeida ir pirmā bērna gaidībās. Par savu jauno statusu Eminems paziņojis ar dziesmas "Temporary" videoklipu.

Videoklips sastāv no dažādiem īsiem klipiem, kuros redzama Heilija bērnībā, kāzu dienā un arī pasniedzot Eminemam zilu kreklu, uz kura rakstīts "Grandpa" jeb vectēvs. Video redzams arī kā Heilija slavenajam reperim pasniedz ultrasonogrāfijas attēlus. Eminems ir manāmā šokā par notikušo.

Dziesmu "Temporary" Eminems veltījis Heilijai, iekļaujot vārdus: "Tātad Heilija Džeida, es uzrakstīju šo dziesmu, lai tā palīdzētu tev tikt galā ar dzīvi, kad manis vairs nebūs.". CNN vēsta, ka īsi pēc videoklipa publicēšanas, Heilija savā "Instagram" kontā publicējusi vairākus attēlus, kuros kopā ar vīru Evanu Makklintoku veras sonogrāfijas uzņēmumos. Pie attēliem rakstīts "mom&dad est. 2025" vēstot, ka abi par vecākiem kļūs 2025. gadā.

Heilija kopā ar Makklintoku ir kopš 2016. gada. Par savu saderināšanos viņi paziņojuši 2023. gada februārī un kopš maija ir precēts pāris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!