Foto: Shutterstock

Kāda Lietuvas mazpilsētā Ķedaiņos iegādāta "Eurojackpot" loterijas biļete izrādījusies neticami veiksmīga – šonedēļ tā nesusi Baltijas valstīs lielāko džekpota laimestu gandrīz 81 miljona eiro apmērā, vēsta "Delfi.lt".

Kārtējā "Eurojackpot" izloze notika 4. oktobrī.

"Eirodžekpota" ieguvējs laimējis rekordlielu summu – 80,98 miljonus eiro, uzminot piecus pamatskaitļus un divus papildskaitļus. Uzvarošā skaitļu kombinācija bija 4, 16, 27, 34 un 44, papildskaitļi – 4 un 7.

Vēl viens veiksminieks šajā izlozē laimējis gandrīz 2,5 miljonus eiro – uzminēti pieci pamatskaitļi un viens papildskaitlis, savukārt astoņi loterijas dalībnieki, kas pareizi uzminējuši piecus pamatskaitļus, laimējuši 178 tūkstošus eiro katrs,

Neticami laimīgā loterijas biļete iegādāta Ķedaiņos, veikalā "Norfa".

"Veseli 80 982 878,6 eiro! Iespaidīgā summa ir jauns rekords ne vien Lietuvas, bet visu Baltijas valstu loteriju vēsturē. Neviens agrākais sasniegums nevar sacensties ar šo balvu un veiksmi, kas uzsmaidījusi spēlētājam vai spēlētājiem no Lietuvas. Apsveicam un ar nepacietību gaidām iespēju viņu satikt, paspiest roku un dzirdēt viņa stāstu," "Delfi.lt" citē izlozes rīkotāja "Olifeja" ģenerāldirektora vietnieku Donātu Kazlausku.

Džekpota laimētājs tiek gaidīts "Olifeja" birojā ar laimīgo biļeti.

Latvijā vēsturiski lielākais eirodžekpots 759 tūkstošu eiro apmērā tika laimēts šī gada augustā, kad kāds loterijas dalībnieks bija uzminējis piecus skaitļus.

"Eurojackpot" ir 18 valstu – Čehijas, Dānijas, Horvātijas, Igaunijas, Islandes, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norvēģijas, Slovākijas, Slovēnijas, Somijas, Spānijas, Ungārijas, Vācijas, Zviedrijas un Polijas – nacionālo loteriju uzņēmumu kopīgi organizēta loterija, kurā iespējamais lielais laimests ir no 10 līdz 120 miljoniem eiro. Latvija šai loterijai pievienojās 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!