Foto: Vida Press

Šona "Didija" Kombsa mamma Dženisa Kombsa aizstāvējusi savu dēlu, kurš apsūdzēts seksuāla rakstura noziegumos, vēsta "New York Post". Viņai ir ļoti sāpīgi redzēt, ka visa pasaule vērsusies pret Didiju un pauž, ka viņas dēls nav tāds briesmonis, par kādu tiek uzskatīts.

Didija mamma Dženisa stāsta, ka viņas sirds lūzt, redzot, ka dēls tiek tiesāts par stāstu, kas radīts no meliem, portālam "New York Post" ar advokāta starpniecību vēstījusi Dženisa.

"Būt aculieciniecei tam, kas šķietami ir publiska linča tiesa manam dēlam, pirms viņam ir sniegta iespēja pierādīt savu nevainību, ir vārdos neizsakāmas sāpes," teikusi Didija mamma un piebildusi, ka viņas dēls, tāpat kā jebkurš cilvēks, ir pelnījis tiesu, kurā varētu izteikt savu viedokli un pierādīt savu nevainību.

Dženisa izteikusies arī par video, kurā redzams, kā Didijs sit savu tā brīža draudzeni Kesiju Venturu. Viņa teikusi, ka negrasās savu dēlu padarīt citu acīs par perfektu, jo viņš, kā jau visi, pagātnē ir pieļāvis kļūdas un nav perfekts. "Mans dēls, iespējams, arī nav bijis pilnīgi patiess, jo noliedzis to, ka vardarbīgi izturējās pret bijušo draudzeni, lai arī novērošanas kameras liecināja par pretējo."

Par situāciju, kurā reperis sitis savu bijušo draudzeni, viņa norādījusi, ka taisnība un meli reizēm savijoties tik ļoti kopā, ka esot grūti vienā no stāsta daļām atzīties, īpaši, ja patiesība esot ārpus normām vai pārāk sarežģīta. Tādēļ arī Didija aizstāvji izvēlējušies panākt izlīgumu, nevis Kasandras iesniegto prasību apstrīdēt. Taču federālā valdība interpretējusi šo lēmumu kā vainas atzīšanu, atklājusi Dženisa.

Didija māte arī uzskata, ka patiesības neatklāšana vienā jautājumā uzreiz nenozīmē, ka Didijs ir vainīgs pārējās pret viņu vērstajās apsūdzībās.

Viņa uzskata, ka apsūdzības, kas vērstas pret viņas dēlu, ir snieguši tie, kuri meklē finansiālus ieguvumus, nevis taisnīgumu. "Vērot, kā pasaule melu un maldīgu priekšstatu dēļ tik ātri un viegli vēršas pret manu dēlu, neuzklausot viņa pusi un neļaujot viņam paust savu viedokli, ir patiesi mokoši."

Tādēļ, ka Didija lietu ar bijušo draudzeni Kesiju tik ātri atrisināja, cilvēki vēršas tiesā ar nepatiesām apsūdzībām, jo vēlas saņemt ātru peļņu, repera māte uzskata. Viņa uzsvēra, ka nepatiesas apsūdzības par seksuālu vardarbību traucē patiesajiem vardarbības upuriem saņemt taisnīgumu, ko viņi ir pelnījuši. Didija māte apgalvo, ka ASV federālā valdība izmanto "melus", lai Didiju "apsūdzētu".

"Mans dēls nav tāds briesmonis, par kādu viņš tiek mālēts, un ir pelnījis iespēju paust savu viedokli. Es varu tikai lūgties, lai būtu dzīva un redzētu, kā viņš pauž savu patiesību un tiek attaisnots," Didija māte norādījusi.

Kombss tika arestēts 16. septembrī un atrodas Bruklinas Metropolitēna aizturēšanas centrā. Viņš apsūdzēts par seksa tirdzniecību, izspiešanu un transportēšanu, lai nodarbotos ar prostitūciju. Drošības nauda apmaiņā pret Kombsa atbrīvošanu noraidīta divas reizes. Tiesa notiks 9. oktobrī un tiek lēsts, ja apsūdzības apstiprināsies, viņam var piespriest 15 gadus cietumā vai pat mūža ieslodzījumu.

Vairāk par Kombsa ballītēm, kurās viesojušās neskaitāmas slavenības un cilvēki bijuši ar "plikām pēcpusēm," kā arī par Kombsa krimināllietu lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!