Foto: Publicitātes foto

Mājokļa pārvērtību raidījums "Manas mājas ar Ikea" jau no 19. oktobra atgriežas pie "TV3" skatītājiem ar desmito – jubilejas sezonu. Ik sestdienu pulksten 19:10 raidījuma dizaineri dalīsies ar ieteikumiem un iedvesmos vienkāršām interjera pārvērtībām, ko ikviens var paša rokām veikt savās mājās. Kanālā "TV3 Plus" jaunā sezona pirmizrādi piedzīvos svētdien, 20. oktobrī pulksten 20:30.

Pa šiem gadiem līdz nepazīšanai pārveidotas jau 72 dažādas telpas – sākot no bērnistabām, virtuvēm un guļamistabām, beidzot ar tādām telpām kā garāža, pirts priekštelpa un pat mājiņa kokā. Jubilejas sezonā raidījums iedvesmos ar pārvērtībām vēl 10 telpās – būs gan guļamistabas, gan dažāda izmēra virtuves un viesistabas, gan arī pāris darba kabineti.

Pārvērtību rezultāts – pārsteigums ģimenēm

Šosezon raidījums viesosies pie ģimenēm Rīgā, Jelgavas novadā, Aizputē un pat vējainajā Liepājā. Neiztikt arī bez jubilejas sezonas cienīgām dāvanām – šoreiz visas pārvērtības plānos ieviesīs "Ikea" interjera dizaineres, tāpēc visiem raidījuma dalībniekiem telpu pārvērtības būs pārsteigums.

Pārvērtību budžetu gan ģimenes izlozēs kā iepriekš – trīs budžeta kategorijās, tā ļaujot skatītajiem pārliecināties par pārvērtību kopējo budžetu un to, ka skaists un praktisks rezultāts ne vienmēr prasa lielus tēriņus. Būs arī jautri piedzīvojumi un dāvanas skatītājiem, ja tie būs īstajā vietā, īstajā laikā.

"Kā ierasts, sezona būs ļoti krāsaina. Dažādas ģimenes, vajadzības un dažāda telpu specifika pieprasīs arī dažādus radošos risinājumus. Lai atcerētos un kopīgi nosvinētu padarīto, katras epizodes sākumā ieskatīsimies arī noietajā etapā jeb līdzīgās telpās, kas savas pārvērtības piedzīvojušas iepriekšējo sezonu laikā. Kopīgā projekta komanda, gan kadrā redzamā, gan "aiz kadra" stāvošā, pa šiem gadiem jau kļuvusi gandrīz kā ģimene. Varu teikt patiesu paldies visiem iesaistītajiem, ka no gada uz gadu varam šīs pārvērtības veikt un ar paveikto dalīties ar mūsu skatītājiem," saka raidījuma izpildproducente Luīze Feldmane.

Kā pirmie mājokļa pārvērtības piedzīvos Puķu ģimene no Siguldas, kuriem no guļamistabas paveras skaists skats, bet viss, kas atrodas istabā, ir vien matracis istabas vidū. "Ikea" dizainere ienesīs gan drosmīgas krāsas, gan arī vēl drosmīgākus risinājumus jaunās ģimenes miera ostā.

Raidījums, ko iedvesmo "Ikea" vīzija

""Ikea" vīzija ir radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem. Interjera pārvērtību raidījums vienā no Latvijas populārākajiem TV kanāliem palīdz mums sasniegt šos daudzos cilvēkus un iedvesmot viņus uzlabot savu dzīvi mājās. Raidījums neko mākslīgi neizskaistina, bet parāda dzīvi tieši tādu, kāda tā ir. Profesionālas "Ikea" interjera dizaineres uzlabo īstus ģimenes mājokļus, risina reālus izaicinājumus, ar kādiem saskaras daudzi Latvijas iedzīvotāji, un iesaka, kā uzlabot esošo situāciju," saka "Ikea" Interjera dizaina nodaļas vadītājs Dariuss Rimkus.

Viņš piebilst, ka raidījumā arī turpmāk tiks rādīts, kā atrisināt izaicinājumus, ar kuriem saskaras daudzi. Protams, šai sezonā liela uzmanība tiks pievērsta kārtības ieviešanai mājoklī, jo "Ikea" pētījumos ir noskaidrots, ka nekārtība un vietas trūkums ir viens no galvenajiem neapmierinātības cēloņiem mājās. Skatītāji varēs smelties iedvesmu, kā uzlabot savu mājokli, neveicot plašu remontu, paveicot to tikai ar mēbelēm un interjera priekšmetiem. Īpaša ievērība tiks pievērsta arī miega kvalitātei un ieteikumiem, kā uzlabot miegu.

"Nesen veiktā "Ikea" aptaujā par miegu noskaidrojās, ka krietni vairāk par trešdaļu valsts iedzīvotāju no rīta bieži nejūtas labi atpūtušies, bet piektā daļa iedzīvotāju neguļ pietiekami. "Ikea" interjera dizaineri demonstrēs, kā iekārtot ērtu guļamistabu, lai tā vien gribētos kā doties pie miera," saka Dariuss Rimkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!