Foto: Ritvars Stankevičs

Linda Kalniņa, kas jau sen kā ir pierādījusi savu talantu horeogrāfijā, kā arī atrādījusi aktiermākslu Džilindžera erotiskajā drāmā "Ekstāze", tagad šķiet gatava iekarot arī teātra skatuves pasauli. Aizvadītajā nedēļā Kalniņa, tērpusies pikantā leoparda apakšveļā, tīkliņzeķbiksēs un kaķa austiņās, pārsteidza ar savu debiju aktrises lomā izrādē "Glābjas, kas var...".

Linda Kalniņa ir horeogrāfe, mācītāja Krista Kalniņa meita un komponista Imanta Kalniņa mazmeita. Līdz šim viņa ir pierādījusi savu talantu galvenokārt kino pasaulē. Viņas slavenākā loma ir bijusi filmā "Ekstāze", kur viņa atveidoja seksapīlo buduāra fotogrāfi Efeju, iezīmējot savu vārdu kino industrijā. Tāpat Linda ir piedalījusies arī vairākās epizodēs dažādos citos seriālos.

Izrādē "Glābjas, kas var..." Linda ar seksapīlu tēlu piedāvā skatītājiem spilgtu un kaislīgu priekšnesumu. Uzvedumā viņa ir viena no divām Džona Smita (kuru atveido aktieris Andris Daugaviņš) oficiālajām sievām. Par savu lomu Kalniņa ir izteikusies: "Es esmu visforšākā sieva, kura, starp citu, pati bildināja Džonu."

Lai arī parasti Linda paliekot aizskatuvē, šoreiz viņa ir bezgala pievilcīga uz skatuves – apliecinot, ka tās "ķermeņa valodas" prasmes, kas viņai piemīt horeogrāfijā, lieliski strādā arī aktierspēlē.

Starp citu, aplūkojot Lindas darbības plašāk, nevar noliegt, ka viņa nekautrējas atkailināt savu ķermeni. Piemēram, nesenais "Instagram" posts, kurā viņa ir gandrīz pilnīgi kaila, vēlreiz apliecina viņas atvērtību un brīvību izpausties gan uz skatuves, gan ārpus tās. Šī sieviete patiešām zina, kā pievērst uzmanību un nevairās izmantot savu pievilcību – gan mākslā, gan dzīvē.

Jau rakstījām, ka arī aktieris, jurists Andris Daugaviņš piedzīvojis debiju uz teātra skatuves. Vairāk par to vari izlasīt šajā rakstā "Foto: Andris Daugaviņš debitē uz teātra skatuves un savaino pirkstu".

Melnā komēdija "Glābjas, kas var..." ir angļu komēdiju meistara Reja Kūnija luga. Izrādes galvenais varonis taksometra šoferis Džons Smits (kuru atveido aktieris Andris Daugaviņš) savu paralēlo dzīvi ir sakārtojis pēc stingri sastādīta grafika, neraisot ne mazāko aizdomu ēnu, līdz Smits, iekuļoties kautiņā, nonāk slimnīcā. Tālākā notikumu gūzma cienīga skrējienam vāveres ritenī, melu uz blēdību lavīnai augot augumā.

Bez Andra Daugaviņa un Lindas Kalniņas lomās iejutušies arī vairāki citi populāri kino un teātra aktieri, tostarp Lelde Dreimane, Rihards Lepers, Edgars Lipors, Jānis Jarāns, Valdis Pavlovskis, kā arī komiķis Edgars Bāliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!