Foto: Vida Press

Viņa tiesas datums ir noteikts 2025. gada 5. maijā, un līdz tam dzimumnoziegumos apsūdzētais Šons "Didijs" Kombss jeb P. Diddy savu jauniegūto "brīvo" laiku pavada apcietinājumā. Viņa advokāti atklāj, ka mūziķim visgrūtāk esot pielāgoties cietumā pasniegtajam ēdienam.

"Domāju, ka ēdiens, iespējams, ir vissmagākā lieta," 10. oktobrī žurnālistiem pie federālās tiesas nama Manhetenā sacīja Kombsa advokāts Marks Agnifilo.

Kamēr Didijs gaida tiesu, viņš ir izmitināts Bruklinas Metropolitēna aizturēšanas centrā. Kā ziņo "People", mūziķa diena aiz restēm sākas pulksten 6:00 ar brokastīm, kurās iekļautas brokastu pārslas, augļi un salda kūka. Darba dienās pusdienas tiek pasniegtas pulksten 11:00, bet vakariņas pēc 16:00. Pusdienās parasti ir pamatēdiens, piemēram, burgeri, ceptas zivis, lielopu gaļas tako un omletes ar cepumiem nedēļas nogalēs. Vakariņu ēdienkartē mēdz būt vista, makaroni un rostbifs, kā arī pieejami veģetārie ēdieni, piemēram, lēcas, tofu un pupiņas. Jebšu – ēdināšana, kas lielai pasaules iedzīvotāju daļai šķistu bagātīga.

Vairāk par apsūdzībām lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!