Foto: Vida Press

Pēc jaunās "Džokers" filmas iznākšanas skatītāji sašķēlās divās frontēs – vieni fanoja par filmu, bet citi to asi kritizēja un sauca par izgāšanos. Jaunā filma "Džokers: Neprāts diviem" piedzīvojusi krietnu neveiksmi kases ieņēmumos, vēsta BBC.

Salīdzinājumā ar pirmo nedēļu kinoteātros filmas kases ieņēmumi Ziemeļamerikā ir kritušies par 80 procentiem. Ja pirmajā izrādīšanas nedēļā tie bija 30 miljoni dolāru (27 miljoni eiro), tad jau otrajā nedēļā skatītāju interese ļoti atvēsa, ieņēmumiem nokrītot līdz 7,1 miljonam dolāru (6 miljoni eiro). Nedēļas nogalē kases ieņēmumos "Džokeru" apsteidza šausmu filma "Terrifier 3".

Kā raksta "Hollywood Reporter", filma ir piedzīvojusi vislielāko kritumu komiksu filmu vēsturē un vienu no lielākajiem starp visām jebkad uzņemtajām filmām. "Džokers 2" kritums ir arī gandrīz vissmagākais vēsturē filmai, kas tika izrādīta vairāk nekā 2000 vietās.

Toda Filipsa filma "Džokers 2" kases ieņēmumu ziņā nu būs ceturtajā vietā aiz filmas "Bītldžūss".

"Džokers: Neprāts diviem" pirmizrādi piedzīvoja 2. oktobrī. Skatītāji tai ir piešķīruši niecīgu 33 procentu vērtējumu filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes". Kritiķi filmas stāstu raksturo kā neinteresantu un slikti strukturētu, taču pirmās filmas fani tās neveiksmes uztvēra daudz personiskāk, ar vilšanos nosaucot turpinājumu par apvainojumu gan "Džokera" varonim, gan oriģinālajai filmai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!