Foto: Vida Press

Mazāk nekā nedēļu pirms "One Direction" grupas dalībnieka Liama Peina pēkšņās nāves viņa bijusī līgava, modele Meja Henrija soctīklā "TikTok" publicēja video, kurā atklāja, ka Peins viņu, draugus un pat mammu "bombardē" ar zvaniem, ziņām un e-pastiem.

Kāds anonīms avots izdevumam "People" atklāja, ka Peins bija "ārkārtīgi nomākts visu juridisko jautājumu dēļ," kas saistījās ar Henriju. Mīlnieki bija saderinājušies, tomēr 2022. gadā abu attiecības tika pārtrauktas, un 31 gadu vecais Liams Peins nespējot ar notikušo samierināties, sievieti esot gluži vai vajājis.

23 gadus vecā Henrija pagājušajā nedēļā bija panākusi tiesisko aizsardzību, jo bijušais "One Direction" dziedātājs esot mēģinājis ar viņu sazināties, informē izdevums "Daily Mail"

Video vēstījumā, ko modele un romāna "Looking Forward" autore publicēja "TikTok" 6. oktobrī, viņa apgalvo, ka viņas bijušais mīļotais (kurš netiek nosaukts vārdā) kopš attiecību beigām turpina "bombardēt" viņas tālruni ar mēģinājumiem sazināties. "Tas vienmēr notiek no dažādiem tālruņa numuriem. Es nekad nezinu, no kurienes tie nāks... Un viņš arī raksta e-pastus. Ne tikai man, viņš uzspridzina arī manas mammas telefonu. Vai jums tas šķiet normāli?" Viņa stāsta, ka bijušais raksta arī viņas draugiem.

Sieviete apgalvo, ka Peins esot pret viņu noskaņojis "One Direction" fanus: "Viņš saka, ka uzticas "One Direction" faniem, jo tie vienmēr būs viņam lojāli un nenodos."

@mayahenry Replying to @marie ♬ original sound - Maya Henry

Pāra attiecību vēsture iezīmējas ar vairākām šķiršanās un samierināšanās epizodēm. Taču pēc tam, kad attiecības beidzās pavisam, Henrija uzrakstīja romānu "Looking Forward", kuru, kā pati stāsta, iedvesmojušas dienasgrāmatas, ko viņa sarakstīja Covid-19 pandēmijas laikā, kad abi vēl bija saderinājušies.

Grāmatas galvenā varone ir topošā modele vārdā Malorija, kura iemīlas puišu grupas bijušajā dalībniekā Oliverā. Romānā attēlots viņu vētrainais romāns un galvenās varones pārdzīvojumi, kad Olivers kļūst neapmierināts ar savu strupceļā nonākušo karjeru. Grāmata risina tādas tēmas kā aborti, ļaunprātīga izmantošana, vardarbība, paškaitējums, dažādu vielu lietošana un ēšanas traucējumi.

Lai gan tas ir daiļliteratūras darbs, Henrija izdevumam "People" atzinusi, ka romāns "Looking Forward" "balstīts patiesos notikumos." Viņa piebilda, ka galvenā varone Malorija ir ļoti līdzīga viņai, un tāpēc bija viegli atspoguļot varoni un viņas emocijas. "Esmu pateicīga, ka man ir iespēja un platforma, lai palīdzētu sievietes balsij kļūt skaļākai," viņa teica.

Romānā aprakstītas vairākas vardarbības epizodes, tostarp verbāli apvainojumi un fiziska aizskaršana, kad Olivers dzenā Maloriju pa gaiteni. Galvenā varone ir stāvoklī, bet Olivers draud, ka pārtrauks attiecības, ja viņa izvēlēsies paturēt bērnu. Malorijai tiek veikts aborts, un viņa cieš no smagām komplikācijām, nonākot slimnīcā. "Tas, ko es piedzīvoju, ir ļoti līdzīgs tam, ko Malorija piedzīvoja grāmatā. Man bija komplikācijas, un uz slimnīcu man bija jādodas vienai," viņa stāstīja par medicīnisko abortu.

"Ja tas būtu atkarīgs no manis, es to nedarītu. Bet, pat ja būtu pieņēmusi citu lēmumu, es būtu pazaudējusi cilvēku, kuru mīlēju. Par to bija smagas sarunas. Taču tagad, atskatoties pagātnē, apzinos, ka lietas notiek kāda iemesla dēļ."

Liams Peins, bijušais "One Direction" dalībnieks, nomira 16. oktobrī Buenosairesas slimnīcā pēc tam, kad bija izkritis pa viesnīcas trešā stāva logu. Policija pašlaik izmeklē viņa nāves precīzos iemeslus un plāno veikt autopsiju (vairāk lasi te). Peinam ir septiņus gadus vecs dēls Bears Grejs, kopā ar bijušo mīļoto, dziedātāju Šerilu no grupas "Girls Aloud"​.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!