Foto: Vida Press

Priekšvēlēšanu mītiņā Detroitā 22. oktobrī Baraks Obama savas uzrunas laikā sāka ritmiski deklamēt Eminema dziesmas "Lose Yourself" vārdus. Pūlis sajūsmā sāka smieties un vēlāk skaļi uzgavilēja bijušajam ASV prezidentam.

Pēc tam, kad Eminems pauda atbalstu Kamalai Harisai, iepazīstināja sanākušos ar Baraku Obamu un mudināja iet vēlēt, uz skatuves kāpa bijušais ASV prezidents Obama.

Obama teica, ka viņš ir piedalījies daudzos šāda veida priekšvēlēšanu mītiņos, tādēļ parasti vairs neuztraucas, taču, sekojot Eminemam, viņš pamanījis, ka viņam svīst plaukstas un jūtas vājš ceļos, viņa rokas ir smagas. Uz viņa džempera jau ir vēmekļi, mammas spageti – tie ir aptuvenie vārdi no Eminema hita "Lose Yourself", jo vārdu "he" jeb "viņš" Omaba aizvietoja ar "my" jeb "es".

Un viņš turpināja ritmiski skaitīt: "I'm nervous, but on the surface, I looks calm and ready. To drop bombs, but I keep on forgetting."

@guardian

The former US president Barack Obama took to the stage in Detroit, Michigan, at a campaign rally for Kamala Harris after being introduced by Eminem. The rapper told the crowd how much he loved his home city of Detroit and expressed his support for the Harris-Walz campaign before the presidential election in November. “I don’t think anyone wants an America where people are worried about retribution of what people will do if you make your opinion known. I think vice-president Harris supports a future for this country where these freedoms and many others will be protected and upheld,” Eminem said to the crowd. Obama went on to rap Eminem's signature track, Lose Yourself, before excoriating Donald Trump in his speech. He recalled how Trump expressed doubt about the election results in 2020, adding that “there is absolutely no evidence that this man thinks about anybody but himself.”

♬ original sound - The Guardian

Internetā cilvēki līksmo ne tikai par to, ka Obama repojis Eminema dziesmu, bet arī par to, ka Eminems atbalsta Harisu un paspiedis Obamas roku, tā it kā abi būtu labi draugi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!