Foto: Publicitātes foto

Igaunijā populārā satura veidotāja Brigite Sūzanna Hunta šonedēļ saviem sekotājiem pastāstījusi, ka viņai nācies nomainīt savu melno "Porsche" pret citas krāsas spēkratu, jo melnā krāsa neesot piestāvējusi viņas apģērbam.

Kā vēsta igauņu medijs "Kroonika", šī gada augustā Brigite piepildījusi senu sapni. Sabiedrības dāma, kas agrāk vizinājās ar "Mercedes Benz", iegādājusies jaunu auto – "Porsche Panamera" melnā krāsā.

"Laipni lūdzam mājās, "Porsche Panamera"," atrādot jauno četrriteņu draugu, Brigite rakstīja "Instagram".

Kā novēroja "Kroonika", feisbukā sabiedrības dāma bija daudz runīgāka. Saviem draugiem un sekotājiem šajā platformā viņa klāstīja, ka tagad vadot "Panamera GT Turbo 4.0". "Sapnis ir piepildījies. Ceļā labāk nestāvēt. Lielie, melnie spārni kļuvuši vēl spēcīgāki nekā pavasarī. Vīriešu loks kļuvis vēl šaurāks. Paldies faniem un nīdējiem. Es esmu kļuvusi stiprāka un tagad man ir arī "Panamera"," rakstīja soctīklu slavenība.

Foto: Publicitātes foto

Tomēr pēc dažiem mēnešiem satura veidotāja nomainījusi melno "poršu" pret baltu. "Šodien paskatījos uz savu tērpu un nodomāju, ka melns "Porsche" man nepiestāv," rakstīja Brigite, publicējot attēlu, kurā viņa redzama, tērpusies tikai baltā. "Ak, nezinu, laikam paņemšu šī vietā balto!" koķetēja influencere.

Brigite Sūzanna Hunta ir Igaunijas sabiedrības dāma, žurnāliste un mediju personība. Viņa studēja Tartu Universitātē, kur ieguva grādu žurnālistikā un komunikācijā. Savā karjerā viņa ir strādājusi gan radio, gan televīzijā, tostarp vadījusi raidījumus tādos kanālos kā "Power Hit Radio" un "Sky Plus". Papildus mediju darbībai viņa ir aktīva sociālajos tīklos un ir pazīstama arī ar savu piedalīšanos dažādos TV šovos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!