Foto: Maris Vancevics

Tukuma novada Slampes pagasta Pļaviņās kinopilsētā "Cinevilla" no 25. oktobra norisinās festivāls Halovīna noskaņās – "Cinevilla Danger fest". Tas ir pārvērtis visu kinopilsētu par dzīvu leģendu satikšanās vietu, portālu "Delfi" informēja festivāla rīkotāji.

Deviņu dienu garumā, no 25. oktobra līdz 2. novembrim, katru dienu no pulksten 18.00 līdz 23.00, kad tumsa ir kļuvusi biezāka un Cinevilla klusi elpo Halovīna gaidās, leģendas no dažādiem filmu tēliem atdzīvojas un satiekas "Cinevilla Danger fest". Rīkotāji sola, ka tās spēj pārsteigt un radīt elpu aizraujošu stāstu, pārvēršot visu kinopilsētu.

"Leģendas satiekas – misija Amulets" stāsts ir neaizmirstams piedzīvojums lieliem un maziem, stāsta viena no festivāla organizētājām Anete Vanceviča.

Tāpat viņa atklāj, ka šogad īpaši padomāts gan par lieliem, gan maziem apmeklētājiem. "Līdz plkst. 20.00 parks ir draudzīgāks ģimenēm ar maziem bērniem, taču pēc plkst. 20.00 parkā notiek vēl krāšņākas pārvērtības," viņa norāda

Cits pasākuma organizators, Mareks Dambis, uzsver, ka pie viņiem "kā īstā festivālā" ir vairākas skatuves – galvenā, kur katrā apaļā stundā notiek lāzeru šovs un brīvdienās arī koncerti. "Šajā nedēļas nogalē bija grupa "Latgalīšu reps", nākamās nedēļas nogales mākslinieku vēl izziņosim. Divas mazākās skatuves ir nodotas dīdžeju rokās," viņš atklāj.

"Cinevilla Danger fest" amuleta stāsta atklāšana sākas ar īsfilmu "Leģendas satiekas – misija Amulets", kas būs skatāma "Cinevilla" kinozālē. Filmas laikā tiks dotas norādes, lai atklātu kinopilsētas noslēpumus 27 stacijās. Katrā apaļā stundā visā pilsētā skanēs trauksmes signāls, kas visus aicinās uz galveno Amuleta laukuma skatuvi baudīt dejotāju, aktieru un leģendu performanci un "Ronin Lasers" lāzeru šovu. Divās mazākajās skatuvēs apmeklētājus dejas solī ievedīs dīdžeji.

Katram apmeklētājam ir iespēja ne tikai baudīt izrotātās un izgaismotās pilsētas šarmu un sastapt dzīvas leģendas, bet arī piedalīties Amuleta stāsta atrisināšanas misijā, pildot dažādus leģendu uzdevumus un saņemot īpašas balvas un pārsteigumus no partneriem, atklāj rīkotāji.

"Cinevilla Danger fest" atrodas kinopilsētā "Cinevilla" 15 kilometrus no Tukuma, Slampes pagasta Pļaviņās.

Apmeklētājiem būs pieejami silti un auksti dzērieni, kā arī darbosies kafejnīca.

Pasākumu atbalsta: "RedBull", "TV 24", "Kliblapsas", AS "Latvijas valsts meži", "MS Group", "Ronin Lazers" un "GMDstudio", "Abavas vīni", SIA "Pure Chocolate", "Ballīšu atrakcijas" un "Gemoss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!